Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szoftver eredetű probléma...

Szoftver eredetű probléma vagy orvosolhatatlan gyári hiba?

Figyelt kérdés

Múlt év vége fele vásároltam egy Sony Cybershot HX350-es bridge fényképezőgépet.

Mivel eléggé belemélyedtem a fényképezés világába,gondoltam jó lesz egy bridge gép mert egy DSLR-t valószínűleg gyorsan a túlvilágra lőttem volna.

Nos, megfontoltan készítettem a képeket ügyelve hogy minél tökéletesebb legyen a kompozíció. Egy alkalommal szükségem lett volna a manuális fókuszra de mikor átváltottam a kapcsolót MF módra,az előnézeti képen piros lett minden amit fény ér ,a betekintőn és a kijelzőn is.

Visszaváltva automata fókuszra megszűnik a probléma,valamint a hiba ellenére a kép hibátlan de így használhatatlan a gép ezen funkciója.

Szoftverfrissítés nem elérhető a hivatalos weboldalon sem.

Vajon mi lehet a probléma?

A választ előre is köszönöm szépen!

2019. jan. 8. 09:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak egy megérzés: ez nem a focus peaking funkciója? :)
2019. jan. 9. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!