Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miert utaljak Magyarorszagon...

Miert utaljak Magyarorszagon a Panasonic MILC-eket?

Figyelt kérdés
Lenezik, nem nezik normalis gepnek. Mindenhol csak Canon Nikon, meg Sony.
2018. okt. 11. 08:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, Panasonic MILC-tulajként én ilyet még sehol sem tapasztaltam, csak az ellenkezőjét. Ha tippelnem kéne, talán a szenzor mérete lehet az ok (bár hamarosan érkeznek a FF Lumixok), amúgy passz. De minden márkának megvannak a mániákus utálói.
2018. okt. 11. 08:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Azok nézik le, akiknek a 4/3-as szenzortól nagyobb szenzoros gépük van. Vagyis APS-C , vagy FF géppel rendelkeznek.

De nem kell ezt túl gondolni. A 4/3-as szenzorral is kiváló minőségű fotókat lehet készíteni. Erről fotós oldalakon saját magunk is meggyőződhetünk: pl. juzaphoto.com, vagy flickr.com .

Egy dolog kétségtelen , hogy aki hivatásos pályára lép, és pénzért készít fotókat azok minimum APS_C -és gépet fog használni. Talán ezért nincs akkora presztizse egy 4/3-as gépnek.

Viszont a Pana milcek nagyon jók videózásra is. Esküvői videósok előszeretettel használják a Pana gépeit.

https://www.youtube.com/user/Pteradactel/videos?disable_poly..

[link]

https://www.youtube.com/results?sp=SCjqAwA%253D&search_query..

2018. okt. 11. 09:29
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

"Miert utaljak Magyarorszagon a Panasonic MILC-eket?"

Kik? Hol? Miért általánosítasz?

"Azok nézik le, akiknek a 4/3-as szenzortól nagyobb szenzoros gépük van."

Még ez is nevetséges - mármint az általánosítás.

Szerintem nektek valami fóbiátok van. Nem kéne. Felesleges. Ne azzal foglalkozzatok, más mit használ.

Főleg, hogy ha amúgy is tisztában vagy(tok) az adott gép előnyeivel. Nem kell nyafogni amiatt, mert találkoztok olyanokkal, akiknek nem tetszik.

Viszont általánosítani sem okos, mert így viszont már - miután lenézően lekezeltek MINDENKIT - ti lesztek pont azok, akik miatt fel vagytok háborodva...

2018. okt. 11. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Speciel engem nem érdekel, hogy ki mit néz le, az az ő dolga, én nem mások(negatív) véleménye alapján választottam gépet. Hanem megnéztem rengeteg teszt fotót és videót és úgy döntöttem a 4/3-as szenzortól jóval kisebb 1"-os gép mellett, ami tökéletes választásnak bizonyult mint családi mindenes.

Mindenkinek el kell döntenie, hogy mire is akarja használni a gépét, és a szerint kell választani. Mindenkinek más tulajdonságok a fontosak, így nem is lehet általánosítani, hogy melyik gép jó vagy nem jó.

2018. okt. 11. 14:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az mindenképpen nagy előnye hogy az Oly-val objektív szabvány tekintetében házasságra léptek.

Szerintem az összes obinak szabványosnak kellene lennie szenzor méretenként MILCek esetén. De még tükörreflexnél is.

Na de majd mindjárt jól megkapom ezért a magamét a Canon és Nikon drukkerektől... :)))

2018. okt. 11. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagy ellenszenvet én nem tapasztaltam. Nyilván nem profi kategória, de egy jó fotós gyönyörű képeket készíthet M4/3 géppel is.

Max. azt látom néha, hogy a kis mérete miatt nem veszik komolyan, amolyan drága kiskompaktként néznek rá.

2018. okt. 12. 13:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem van DSLR is és Pana milc is. Utóbbit jobban szeretem. Más mit gondol nem érdekel, engem jobban zavar hogy a DSLR van a kezemben mindenki megbámul... A milc szolidabb.

Amúgy meg, azonos minőségű képeket lehet készíteni mindkettővel kb.

És igen, egy 1"-os szenzorú géppel is lehet szép képeket készíteni, csak egy normális szoftver és optika kell hozzá. Az zajszint meg nem lesz releváns, ha van stabilizátor, ill. fényerős az optika.

Nem mindegy hogy DSLR-t kitobival iso6400-ig kell feltekerni, vagy a kis milc-et vagy 1" kompaktot iso3200-ig, vagy iso1600-is mert fényerős az obi rajta...

2018. okt. 17. 09:01
 8/10 anonim ***** válasza:

A kérdésed helyesen így szólhat:

Miért? Utálják Magyarországon a Panasonic MILC-eket?

A helyes válasz pedig:

Nem!

2018. dec. 9. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:

A Panasonic milcek videós képességei jobbak mint a canonikon dslr gépeknek.

A Sonyt nem említem , mert az videózásban is "ott" van.

2018. dec. 10. 13:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert mindenféle komplexusaik vannak.
2018. dec. 10. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!