Hogy lehet, hogy a telefonom jobb képeket készít, mint egy középkategóriás fényképezőgép?
Van egy 60 ezer forintos Nokia 6 telefonom, nagyon jó a kamerája, de mivel szerettem volna hobbi szinten fotózni, főleg természetben, némi próbálkozás után elbizonytalanodtam. Vettem egy Canon EOS M100-as gépet, közel 150 ezer forintért, utánajártam neten, ott a próbaképek tök szépek voltak, mindenki dicsérte, jó értékeléseket kapott. Viszont amikor megrendeltem és kipróbáltam, kiderült, hogy gyenge képeket készít, a telefonom ugyanolyan éles képeket készít, de sokkal szebbek rajta a színek, valahogy sokkal valóságosabbak a telefonos képek, mint a fényképezőgépesek. Sötétben is jobban teljesít a telefon.
Hogy lehet ez? Csak én nem értek hozzá, vagy rossz gépet választottam? Sokféleképp próbáltam a fényképezőt, de mindig alul maradt az olcsó telefonnal szemben...
Ez pont azért van, amiért én a Porschémmal rosszabb időt futok a Kakucsringen, mint Janika egy Swifttel. Ő ért hozzá, én nem.
Veled is ez a helyzet. Nem értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!