Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet ajánlot...

Hello0202 kérdése:

Milyen fényképezőgépet ajánlotok viszonylag olcsón?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok, sokszor szoktam fotózni a természetet, azokat a fotókat kedvelem a legjobban, amikor csak ráfókuszálok egy dologra, és a háttér homályos...

16 éves vagyok, és nem telefonnal szeretnék fotózni, hanem beruháznék egy fényképezőgépet

Canon/Nikon gépre gondoltam

Nincs sok pénzem, nem mentem el nyári munkára, úgy kerestem mindig egy kis pénzt, hogy a kiskori ruháimat eladtam a piacon..

Szeretnék használtan egy fényképezőgépet maximum 60-70ezer forintért

Képminőségnek örülnék, ha legalább 720p lenne nem kérek HD minőséget...de nem is egy hagyományos kis tégla otthoni gépet szeretnék

Tudom nehéz, de hátha tudtok nekem segíteni

2018. aug. 20. 18:15
 1/3 ThodEE GoD ***** válasza:

[link]

[link]

67k plusz posta vagy utazgatás, plusz kell memória kártya,kezdésnek nagyon jó későbbiekben el tudod dönteni hogy a 35 vagy 50mm-es állással tudsz jobban együtt élni és akkor 40k körül lehet venni fix 1.8as obit amivel jóval mosottabb lesz a háttér. Az eladókat nem ismerem, nincs hasznom az üzleten, senkinek ne utalj előre !

2018. aug. 20. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:

"Képminőségnek örülnék, ha legalább 720p lenne nem kérek HD minőséget...de nem is egy hagyományos kis tégla otthoni gépet szeretnék"

Ennek fuss neki mégegyszer. Fényképezni akarsz vagy videózni? A 720p egy videós "mértékegység", állóképben értelmezhetetlen, a telefonod is a többszörösét tudja.

2018. aug. 20. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

HD = 720p = 1 megapixel, fényképezőknél jellemzően a videó felbontását jelölik így. Jelentősége csak akkor van, ha videózni is szeretnél (csak akkor viszont már FHD lesz az alap, amivel érdemes lesz foglalkozni). A "kis tégla otthoni gép" szövegrészt nem értem, a kompaktokra gondolsz?

Canon/Nikon akkor lesz jó választás, ha DSLR-ben gondolkodsz. Amúgy ha 60-70k-ért találsz egy jó váz + kit objektív kombót, sajnos még mindig ott lesznek a járulékos költségek: SD-kártya, fotótáska, pótakku, lenspen legyen kb. 50k, és akkor még mindig az alapoknál tartunk, semmi statív meg előtétlencse meg bármi, amire később szükséged lehet. Nem elkedvteleníteni akarlak, csak drága műfaj ez.

2018. aug. 20. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!