Miért nem tudom áttenni a fényképezőről a képeket a gépre?
Figyelt kérdés
Adott egy Canon 1300D, ami kb 3-4 hónapos, és nem tudom áttenni a gépre a képeket USB-vel.
Amikor meglett a gép, semmi probléma nem volt vele, aztán volt idő amikor a gép nem is érzékelte a kamerát, aztán letiltottam a wifi funkciót, és érzékelte, de amikor másolnám át a képeket, kiírja a windows, hogy az eszköz nincs csatlakoztatva (vagy hogy nem található). Egy-egy képet áttudok másolni, de amikor egyszerre többet akarok, vagy videót, nem engedi. Kábelt már cseréltem, másik gépen is próbáltam, úgy érzem valamit a fényképezőn állítottam át de nem tudom hogy mit, vagy hogy mi lehet a baja.
2018. júl. 14. 15:26
1/9 anonim válasza:
Kártyaolvasóval az élet vidám és problémamantes.
2/9 A kérdező kommentje:
Nincs a gepen kártyaolvasó, de esetleg ha tudsz egy valahonnan egy usb-be végződő átalakítót mutatni (ami olcsó is viszonyag), megfogadom a tanácsod.
2018. júl. 14. 17:42
3/9 anonim válasza:
Ezt az 2000 Ft-os beruházást még sajnos hozzá kell csapnod a fotózás költségeihez.
4/9 anonim válasza:
1000,- alatt is kapsz a Vaterán, újat.
5/9 anonim válasza:
Hozzászámoltam az árhoz a postaköltséget vagy 3 BKV jegyet.
6/9 anonim válasza:
Oké! Nem azért írtam hogy "felül licitáljalak".
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de a problémára meg mindig nem kaptam választ.
2018. júl. 14. 23:07
8/9 anonim válasza:
Nem is mondtuk, hogy a problémára választ adunk. Jellegzetes számítógépes szakemberi viselkedés az, amikor fennakadás esetén ugyanazt az eredményt elérő más megoldást kínálnak, hát most ezt alkalmaztuk. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Nem véletlen írtam ki ide a problémámat, gondoltam rá én is, csak nem akarok rá költekezni ha van rá valami megoldás. :)
2018. júl. 15. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!