Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ezt most így nem teljesen értem?

Ezt most így nem teljesen értem?

Figyelt kérdés

Van egy pontosan ilyen SD kártyám:

[link]

30 mb/s az olvasási, az írási gondolom olyan 20 mb/s körül van. Mégis, a fényképezővel ha videót veszek fel akkor 35-36 mb/s (pl. 36 265 kb/s MediaInfo szerint) sebességgel is ír rá, és nem állítja meg a felvételt.

Most akkor mennyit bír tulajdonképpen a kártya, vagy hogyan kell ezt számolni?

2018. jún. 11. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a 30 milibit/sec sebességet hol láttad, de a kártyára 30 MegaByte/sec van írva.

A fényképeződ 36 Megabit/s sebessége ennek alig a hatoda.

2018. jún. 11. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tisztába kéne tenned az m, M b, B jelentését, mert nem ugyanaz. A Wikin minden fenn van.
2018. jún. 11. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
30 megaBYTE/s = 240 megaBIT/s
2018. jún. 11. 11:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, közben láttam hogy mi hogy.

30MB/s van a kártyára írva, de 10MB/s a minimum írási sebesség, ami 80Mb/s-nek felel meg, így a 72Mbit/s írási sebességet el kéne bírnia videófelvétel közben elvileg.

Kipróbálom aztán kiderül.

Köszönöm a válaszokat.

2018. jún. 11. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!