Szerintetek megéri a pénzét ez az álvány?
hogy valami megéri-e az árát, az nagyon relatív. nagyban függ attól is, hogy neked mennyi pénzed van és milyenek az igényeid. ha nagyjából, vagy teljesen azt hozza az állvány, amit te vársz tőle és van rá ennyi pénzed, többet meg nem szánsz rá, akkor megérheti.
konkrétan ezt a típust nem ismerem, de a hasonlókkal nekem az a tapasztalatom, hogy nem elég stabilak, túl nagyok a holtjáétkaik, használat során még ki is kopnak és nagyon könnyen ingadoznak, bemozdulnak. én nem bíznék egy ilyen noname állványban, de próbáld megnézni személyesen, kipróbálni, megítélni, hogy neked megfelel-e...
10ezer körül újonnan biztosan nem találsz olyan állványt, ami meg is érné az árát. Használtat állványból bátran lehet venni, nincs olyan alkatrész, ami könnyedén meghibásodik, ha mechanikailag rendben, nem sérült, akkor sima ügy.
Újonnan 20-30-ezres állványokat kis szerencsével ki tudsz fogni az általad említett árkategóriában.
Én személy szerint a Cullmann Nanomax állványokat ajánlom, olcsó, kicsi, jó.
Szerintem egy DSLR-hez a minimum állvány ár 50e körül van. Az alatt megtartja a gépet, de többet nem kínálnak ezek a 10e körüli állványok.
Ha egyszer veszel állványt az legyen szerintem jó.
Én egy 60e körüli manfrottot ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!