Milyen telefont vegyek, ami megéri a pénzét es nem fagy, normális?
Szeretnek magamnak uj telefont venni, max 200k. A kritériumok:
legyen nagy, min 4,7"
legyen iszonyú jo a kamerája, mert sokat használom
könnyen ossze lehessen hozni laptoppal ( most egy iphonom van, de nagyon nehéz kihasználni, nagyon zárt)
ne fagyjon, akadjon (es igenis le tud fogyni az iPhone, mert nekem szokott lefagyni, nem érzékelni)
legyen masszív, de elegáns
legyen átlátszó a menüje
ha ez számít valamit, en gépen Microsoft-ot használok
Ezeket neztem: Nokia, Microsoft (1320, 1520, 640, 960); Samsung Note 4,5 ; LG V10, G3,4; Huawei (volt ilyen tabletem azt szerettem); Sony x5, x5 premium
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
" most egy iphonom van, de nagyon nehéz kihasználni, nagyon zárt"
Egy pendrive segítségével másolgathatsz róla.
" legyen iszonyú jo a kamerája, mert sokat használom "
Mihez képest?
"könnyen ossze lehessen hozni laptoppal "
OTG kell neked.
"ne fagyjon, akadjon"
200K alatt is van olyan,meg ha teleszemeteled mindennel ugyan úgy szaggat egy 200K-s telefon is...
"legyen átlátszó a menüje"
Az Android személyre szabható,a WP és az IOS viszont nem így ezek ki is estek.
" ha ez számít valamit, en gépen Microsoft-ot használok"
Mennyit fizetnek neked?:D
Amiket felsoroltál azok a legreklámozottabb telefonok,de nem azt jelenti hogy ezek is a legjobbak,a Huawei meg egy márka ahol van hulladék(pl.Y6)és van használható(P8 Lite).
Én ezeket javaslom:
LG Nexus 5X,Huawei Nexus 6P,Motorola Moto X Style,Huawei P8,Meizu MX4 Pro,LG G4/V10,Huawei Mate 8,Meizu Pro,Oneplus 2,Xiaomi Mi Note,Honor 7,HTC One M9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!