Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen utángyártott akkut...

Milyen utángyártott akkut ajánlotok Lumix MILC géphez?

Figyelt kérdés
Olyan akkut keresek, ami legalább addig bírja a strapát, mint a gyári (GX80 gép, elég alacsony a CIPA értéke sajnos). Lehetőleg tényleg megbízható legyen, ne olyan, ami még két csíknál tart, aztán tíz expó után lemerül. Meg ne is gyulladjon ki:)
2018. máj. 31. 16:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát nekem a G6-omhoz van 1x egy 1200, meg egy 850 mAh-s pótakkum, az előbbi kb. 1:1 hozza a gyári teljesítményt, a másik vésztartaléknak van. Kb. ~2500 expo kihozható ebből a 2 pót + 1 gyári akku felállásból, a használt obi függvényében. Noname kínai gyártmányokról van szó. Az FZ72-esemhez ugyanettől a forgalmazótól vettem még anno pótakkut, ami 50mAh-rel erősebb is volt a gyárinál, és ez a gyakorlatban is megmutatkozott. Szóval nekem nem volt még gondom a kínaival, csak a teljesítményt kell először leolvasni, mert az eladók néha elfelejtik ezt közölni. Javítsatok ki és pontozzatok le, ha tévednék, de arról sem vagyok meggyőzve, hogy nem ugyanarról a futószalagról esett le az összes, csak a csomagolás/forgalmazó különbözik, nyilván ami "gyári", annak szigorúbb ellenőrzésen kellett átesnie, ill. később talán könnyebb dolgod lesz vele reklamálni, ha mégsem vált be.
2018. máj. 31. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!