Mi a velemenyetek errol a fenykepezogeprol es errol az ajanlatrol?

Figyelt kérdés

Megeri e?

Nem sok a 100 ezer expo?

Hobbi szintre kene csak.

Koszonom a valaszokat

[link]

2018. máj. 30. 10:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A váz már csak jelképes összeget ér

Az obirol nehéz elhinni hogy alig volt használva de ha elhiszem akkor mondjuk 20 ezret

2018. jún. 1. 06:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdező: 10/11 2018.05.31 22:39

Én mindenkinek első körben valami régi könyvet szoktam javasolni. És végig próbálni a bennök lévő gyakorlatokat és megnézni az eredményt. A youtube videók között még nem láttam olyat ami elérte volna az ingerküszöbömet.

Sorrendben: 1. Sevcsik Jenő - Hefelle József : Fényképészet (Műszaki könyvkiadó 1982)

2. Iczkovits Jenő - Hefelle József : Portréfényképezés (Műszaki könyvkiadó - 1981)

3. Jesztl Jenő: Színes fényképezés (Műszaki könyvkiadó 1968). Ez utóbbit már kicsit "fenntartásokkal" kell kezelni mert nincs labormunka de a fotó kidolgozásról jókat ír. Annyi különbség, hogy nem a nagyítógéppel és a szűrősorral, hívásidővel korrigálunk hanem a lightroommal/photoshoppal/rawtherapee-vel stb.

2018. jún. 1. 19:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Akkor ezekbol megtanulhato a fenykepezes alapjai.

Es maga a dslr gep kezelese, kiismerese stb?

2018. jún. 1. 20:56
 14/15 anonim ***** válasza:

13/13 2018.06.01. (remélem jól számoltam) 20:56

A gép kezelése a gép saját kezelési kézikönyvéből tanúlható meg legjobban. Ha a többi alap már megvan. Sokan mondják, hogy vegyél több 10eFt-ért külünböző könyveket, de ha az alapok megvannak akkor elég a gép saját kézikönyve (ez letölthtő a netről). A gép saját kézikönyvével, és néhány "tankönyvvel" elkezdesz gyakorolni. Vagy elmész fotó suliba.

2018. jún. 3. 20:00
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedved valaszolo! Koszonom szepen.

Errol tudnal igy latatlanba mondani?:

[link]

2018. jún. 3. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!