Mi a velemenyetek errol a fenykepezogeprol es errol az ajanlatrol?
A váz már csak jelképes összeget ér
Az obirol nehéz elhinni hogy alig volt használva de ha elhiszem akkor mondjuk 20 ezret
Kérdező: 10/11 2018.05.31 22:39
Én mindenkinek első körben valami régi könyvet szoktam javasolni. És végig próbálni a bennök lévő gyakorlatokat és megnézni az eredményt. A youtube videók között még nem láttam olyat ami elérte volna az ingerküszöbömet.
Sorrendben: 1. Sevcsik Jenő - Hefelle József : Fényképészet (Műszaki könyvkiadó 1982)
2. Iczkovits Jenő - Hefelle József : Portréfényképezés (Műszaki könyvkiadó - 1981)
3. Jesztl Jenő: Színes fényképezés (Műszaki könyvkiadó 1968). Ez utóbbit már kicsit "fenntartásokkal" kell kezelni mert nincs labormunka de a fotó kidolgozásról jókat ír. Annyi különbség, hogy nem a nagyítógéppel és a szűrősorral, hívásidővel korrigálunk hanem a lightroommal/photoshoppal/rawtherapee-vel stb.
Koszonom!
Akkor ezekbol megtanulhato a fenykepezes alapjai.
Es maga a dslr gep kezelese, kiismerese stb?
13/13 2018.06.01. (remélem jól számoltam) 20:56
A gép kezelése a gép saját kezelési kézikönyvéből tanúlható meg legjobban. Ha a többi alap már megvan. Sokan mondják, hogy vegyél több 10eFt-ért külünböző könyveket, de ha az alapok megvannak akkor elég a gép saját kézikönyve (ez letölthtő a netről). A gép saját kézikönyvével, és néhány "tankönyvvel" elkezdesz gyakorolni. Vagy elmész fotó suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!