Gábor t kérdése:

Sensor tisztítás, hogyan?

Figyelt kérdés
Tudom nem is sensor-t tisztítom, hanem az üveglapot elötte. Van optikai tisztító folyadékom, gyapot vattám, de a sarkokhoz szélekhez nem férek jól hozzá.(lenspen-t nem is akarom hallani vagy olvasni) Válaszokat előre és útólag is nagyon köszönöm.

2018. máj. 29. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szenzor.
2018. máj. 29. 19:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de ennél több információ kellene.
2018. máj. 29. 20:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Fényképezőgép éerzékelő tisztítása?
2018. máj. 29. 20:06
 4/13 A kérdező kommentje:
-e
2018. máj. 29. 20:07
 5/13 anonim ***** válasza:
2018. máj. 29. 21:07
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi.A zöld ment, de papirral és műanyag csipesszel én nem nyulnék optikához, akkor marad a sensor swab type 2 tisztítólap, csak azt hittem van valami alternatíva, de tényleg köszi. :)
2018. máj. 29. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:

csak kifejezetten erre a célra gyártott eszközt érdemes használni. több féle megoldást gyártanak és árulnak, de én inkább nem nyúlok bele, hanem elviszem szakszervizbe, csinálják azok, akiknek van célszerszáma, gyakorlata és akiket felelősségre lehet vonni, ha esetleg mégis csak elszúrják.

ha csak kisebb, kevésbé ragaszkodó koszok vannak, akkor elég lehet egy levegőpumpa (ebből nem szükséges kifejezetten erre készült, gyógyszertárban is lehet kapni párszáz forintért), amivel le tudod fújni azokat a porszemeket, amik nem tapadtak rá nagyon erősen. mindenre nem megoldás, de elég sok mindent megold.

2018. máj. 30. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:

Én inkább ezt nézném meg

https://www.youtube.com/watch?v=EfiYRtuFWPg

2018. máj. 30. 15:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha megkarcolják akkor kicserélik a szenzort?

2018. máj. 30. 15:06
 10/13 anonim ***** válasza:

"Ha megkarcolják akkor kicserélik a szenzort?"

Vagy a készüléket. Helyreállítják a korábbi állapotot.

Te még nem nagyon éltél jogállamban, ugye?

2018. máj. 30. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!