Milyen kiegészítőt vegyek Nikon géphez?
Nikon D3200as gépem van egy 18-105ös obival. Gyűjtöttem pénzt és most szeretnék valami HASZNOS kiegészítőt venni. (Max 150.000 ft értékben)
Legtöbbet természetfotózásra használom a gépet de szoktam beltéri rendezvényeken is fotózni ezért gondoltam egy diffúzorra de jó lenne ha segítenétek ötletekkel :)
Azt kell venni, amire úgy érzed, hogy szükséged van, mert a hiánya bekorlátoz valamiben.
Természetfotózáshoz jó ötlet lehet az ND filter, de szigorúan csak olyan, ami nem módosítja a kép színeit! Beltérre inkább egy forgatható fejes vakut vennék, ha még nincs vagy még inkább egy fényerős objektívet, de gondolom kiegészítő alatt nem ezt értetted. Ha nincs vakud, akkor diffúzort felesleges venni, mert a beépített vaku az jóformán semmire nem alkalmas, felesleges költeni rá bármit is. Egy rendes vaku megvan 20-40 ezer környékén használtan, arra már lehet venni diffúzort is meg amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!