Ez az 1 colnak a harmadát jelenti vagy 3 colos a szenzor?
sose tudom értelmezni, annyiféleképpen jelölik, most ez az 1/3" ez itt hogy értendő?
csak mert 1/3-nak kicsi ugye, sőt vicc, hát a kis vacak tuiristakamerákban van ekkora vagy nagyobb, szal nem értem a dolgot.
létezhet h 3 colos???
A fotózásban az 1"= 16 mm.
Az 1/3"-as szenzor mérete: 4,8 mm X 3,6 mm.
Az 1"-os szenzor átlómérete 16mm.
oké köszi mindenkinek csak akkor tényleg azt nem értem h egy ilyedn nagyobb vállkamerába amit komolyabbnak gondolna az ember, abba miért tesznek ilyen bolhafass szenzort?
a 4/3 oké, ez így érthető, csak sokszoir a jelölések tévesztenek meg. viszont annyit kipróbáltam már és kb mindet meg is bántam, h elhatároztam h én APS-c alatt semmit se veszek ... legutóbb 1 colos volt, az is vicc volt inkább.
vagy ezeknek azért van ilyen miniatűr szenzorjuk, mert úgyis azt gondolják h studióban használják és ott meg van bőven reflektor és nem gond a fény? de akkor is ... az ember kimegy pl egy zárt sportcsarnokos meccset felvenni egy ilyen komolyabbnak hitt kamerával, és akkor jön rá h mekkora egy trágya. az a helyzet h nem értem ... persze lehet trágya, na de egy ilyen bolhafasss szenzorosért max 20 ezret se adnék, mivel semmit se lehet kezdeni vele.
most nem? vagy kik hazsnálják ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!