FZ300 vagy G7-et vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ezt a két kamerát néztem ki eddig, nem igazan vagyok benne a témában. Kimondottan vlog szeru videokat szeretnek csinalni, fényképezni nem igazan, de persze az is. Kezdoként melyiket lenne érdemesebb megvenni? Megérné beruházni a G7-re?2018. márc. 29. 12:34
1/8 anonim válasza:
Ha nem gond anyagilag akkor G7-et.
2/8 anonim válasza:
Teljesen megéri a G7. A szenzor mérete a többszöröse az FZ300-nak, ami nagyon nem mindegy, ha beltéri fényeknél vagy sötétedés után és/vagy magasabb ISO-értékkel szeretnél dolgozni. Nekem G6-om van 2 obival, nagyon szeretem, gyönyörű videókat készít, videós feature-jei is elég szélesek.
3/8 A kérdező kommentje:
Hat azert pénz se mindegy.. Igazabol diak munkabol szeretnem megvenni oket, de hat az sok ido
2018. márc. 29. 17:13
4/8 anonim válasza:
Értem. Hát nekem 60-ból meg lett a G6-os váz használtan, de hibátlan állapotban. Szóval lehet ügyeskedni, ugyanakkor nem árt olyan plusz költségekkel is már most számolnod, mint fotótáska, 1-2-3 pótakku, pót SD-kártya, lencsetisztító stb. stb. Később aztán még fogod tudni bővíteni a felszerelést/objektív parkot, ha lesz rá igényed és tudni fogod, merre tovább.
5/8 A kérdező kommentje:
Az a gondom a G6-tal hogy nem vesz 4K-ban és már 5-6 éves kamera
2018. márc. 29. 17:39
6/8 anonim válasza:
Most a youtube-ra még a fhd is bőven elég, ha csak nem vagy baromi jó nő bár ők se pártolják, mert a 4k minden kis ráncot láthatóvá tesz s több festék kell a fejükre:D
8K hamarosan jön!...., de minek?
Persze, jobb a g7 s használtan elcsípheted alapobival 140 körül, vázat 120..., újan meg..áááh...180...vicc.., de ennyi erővel veszel 4k videokamerát s annak felvételéből kivágod a fényképet.Nem maradsz le egyetlen pillanatról sem...Ott az obi 1,8-tól...stb.
Használtan az is akad:
spec:
S nem 30 perc max a felvétel.
Viszont 4k-nál ne felejtsd, hogy legyen háttértárad-géped a szerkesztéshez, mert kurtára kell hozzá.
Videózáshoz videokamera kell...
7/8 A kérdező kommentje:
Nem youtubeozásra hasznalnam, szimplan magamnak, szeretem az cinematic szeru videokat, vagy mondjuk a vloggert, Simonffy Pétert, hozzá hasonlu videokat szeretenk csinalni, azt hiszem neki is egy G7-ese van, de nem gyári objektiv hanem valami más, amihez már nem értek. mondjuk amikor baratommal vagyok vagy megyek bármerre. 4K-hoz viszont ragaszkodom mindenáron.
2018. márc. 29. 19:07
8/8 A kérdező kommentje:
Tarhely megvan, van 10TB-om:)
2018. márc. 29. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!