Drón kamerája miért remeg, + videó?
Figyelt kérdés
Van egy DJI Phantom 4 Pro drónom, és sokszor a fellvételek 70%-ában remeg a kép. Mitől lehet ez? szoftveres beállítás vagy esetleg hardveres beállítás lehet a probléma? legfrisseb szoftver van a telefonon meg a drónon is.
Its ego videó ahoy bemutatom:
https://www.youtube.com/watch?v=m6QhqGboHGw
2018. márc. 8. 17:15
1/10 anonim válasza:
Azért elég magasan vagy fenn a drónnal, lehet h szél miatt van, persze 1 olyan drón azért elég stabil... Van rajta kamera stabilizátor?
2/10 Szirty válasza:
A légcsavarok vibrációja rázza a kamerát.
3/10 A kérdező kommentje:
1 méteren is így remeg néha még jobban is, a kamerát egy gimbal stabilizálja és van a drónnak is giroszkópja, mindegyiket bekalibráltam és jelezte hogy sikeres volt. Szerintem ez nem normális hogy ilyen a minősége, főleg hogy nem is az alsó kategóriába tartozik.
2018. márc. 8. 17:57
4/10 Szirty válasza:
Nem stabilizálni kell jobban, hanem a vibrációt megszüntetni.
5/10 A kérdező kommentje:
Azt hogyan tudnám?
2018. márc. 8. 18:31
7/10 A kérdező kommentje:
gyári kamera van rajta
2018. márc. 8. 20:03
8/10 anonim válasza:
Szia! Ez valószínűleg gyári hiba. Mióta van meg a gép? Gondolom garanciában van még, szóval vidd be oda ahol vetted, és vigyél pár demonstrációs felvételt is, hogy mi a problémád. Szerintem be fogják küldeni valószínűleg a magyarországi hivatalos Dji szervízbe, és ott ha nem tudnak vele mit kezdeni, akkor felveszik a kapcsolatot a céggel. Nagyon segítőkészek egyébként, szóval csak bátran, és lehetőlrg intézdd el minnél hamarabb.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
Felvettem a kapcsolatot az értékesítővel, nagyon segítőkészek voltak. Ezt válaszolták, hátha másnak tudok vele segíteni:
"Igen ez sajnos egy létező hiba a drónoknál valami miatt a gimbal nem egyenlíti ki tökéletesen a drón által keltett rezgéseket.
Egyetlen módja van a hiba javításának a garanciális szervízelés."
2018. márc. 12. 21:53
10/10 anonim válasza:
P3A-nál nekem stabil volt a kép. Ha a P4P ilyen felvételeket készít, az nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!