Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Összességében melyik Androidos...

Összességében melyik Androidos telefonnak legjobb a kamerája? (többi lent)

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, ami fényképezéshez és videózáshoz is tökéletes. Szuper képminőség és nagy felbotás: legalább 16 MP (4:3) és 12 MP (16:9), videózásban pedig tudjon nagyon jó minőségű FHD videókat rögzíteni úgy, hogy még legalább 60 fps mellett is használható legyen az optikai képstabilizátor.

Létezik ilyen kamerájú telefon? Ár tökmindegy, egyenlőre csak kíváncsiságból nézelődöm!

2017. szept. 6. 18:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
14%

Samsung Galaxy S5 nek van 16MP kameraja es gyonyoru kepet csinal(kiveve sotet helyen).

Amugy inkabb az S7 a minimum.

2017. szept. 6. 19:09
 2/14 anonim ***** válasza:

LG G4 ezt mind tudja.

UHD-t is tud 30FPS mellett

2017. szept. 6. 19:20
 3/14 anonim ***** válasza:

Ezeknek biztos jó a kamerájuk,. dupla kamera van.

De ezt még csak papirról ismerjük.

[link]

2017. szept. 6. 21:13
 4/14 Alex Fly ***** válasza:
LG G5, G6, Galaxy S sorozat újabb tagjai, új iPhone-ok, OP5...
2017. szept. 6. 22:44
 5/14 anonim ***** válasza:

HTC U11

[link]

2017. szept. 7. 06:45
 6/14 A kérdező kommentje:

Igazából én az összes tulajdonságra egyszerre gondoltam! :/

A HTC szép képeket csinál, csak nem elég nagy felbontásban: a 12 MP-t csak 4:3 képarányban tudja, a Galaxy S7 szintén, ami 16:9-ben pedig csak 9,1 MP!

Az S5 hardveresen ma már nincs a topon, 32 bites processzor és 2 GB ram - kissé elavult, a mostani telefonom ugyanezt tudja, csak jobban optimalizált szoftverrel.

LG G4 is kissé régi, ráadásul Adreno chipből 500 alá nem mennék, G5 jónak tűnik, G6 nem tetszik.

iPhone meg nem érdekel, Androidost keresek!

A Doogee kijelzője pedig borzalmas (267 ppi)

Én amúgy eredetileg egy 4/64 gigás Huawei Mate 8-at néztem, csak annál meg 1080p-ben 60 fps-nél nem működik az optikai képstabilizátor!

2017. szept. 7. 15:14
 7/14 anonim ***** válasza:

Vannak igényeid!

Én 1 éve G4-et használok, Eszméletlen jó a kamerája. Annyira réginek azért nem mondanám.

G5 öt biztosan nem vennék. Akkor már inkább marad a G4 vagy esetleg G6. mivel a G6 annyiba kerül mint a G5. Ami nem sikerült valami jól. Semmilyen téren.

Vagy akkor a nálunk nem forgalmazott V20 ami multimédiás téren kiemelkedő. és nagyjából 120 000Ft-ért meg lehet vásárolni.

2017. szept. 7. 22:35
 8/14 Alex Fly ***** válasza:

@7: a G6 ára nem véletlenül csökkent a G5 szintjére.

Kamera tekintetében az kétségtelen előrelépés, hogy a nagylátoszögű modul is 12 MP-s lett, de ennél jóval nagyobb visszalépés a lézeres távmérő elhagyása. Az IR port hiánya is érthetetlen.

Egy B&O modullal kiegészítve a G5 jelenleg a legütősebb LG mobil, a V30-at is beleértve. A kérdező számára pedig igen hasznos lehet egy Cam+...

2017. szept. 8. 05:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen, Ez számomra is érthetetlen. De eddig is megvoltunk nélküle...

A lézeres AF nem mindig működik úgy ahogy szeretnénk. Főleg makrónál vagy nagy távolságnál nem. Minden esetre én szeretem.

Az univerzális távirányitó meg inkább csak extra, mint valódi hasznos dolog. Nekem nagyon kényelmetlen az érintőpanelen megtalálni a virtuális gombokat, nagyon ritkán használom.

G5 szerintem sok esetben kicsit visszalépés, Kisebb kijelző, kisebb akku. Ha a 2 teló közt választhatnék akkor inkább a G6 felé hajlok...

2017. szept. 8. 22:37
 10/14 Alex Fly ***** válasza:

@9: persze, meg lehet lenni nélküle. A lézeres AF, infraport, dupla kamera, full manuális fényképezés, raw mentése, AOD... Mind olyan extra, ami nélkül is megvan az ember. De pont ezek különböztetik meg a csúcskészülékeket a középkategóriától.

A G5 pedig nem lehet visszalépés a G6-hoz képest; mivel egy generációval régebbi. Kisebb kijelző? Igen, de ez a képarányból adódik: 16:9 az új 2:1 helyett. Kisebb akku? Viszont cserélhető. A visszalépés ott van, hogy pl. a G6 az említetteken kívül szintén nem kapott high-end DAC-ot, viszont a G5-tel ellentétben nem moduláris, így erre lehetőséged sincs...

Tény, hogy a G6 elég jól sikerült készülék, de a sorozat előző tagjaihoz képest jóval kevesebb fejlesztés került bele. Kicsit olyan ez a helyzet, mint pár éve a G3 megjelenése volt a G2 után...

2017. szept. 9. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!