Ti vennétek ilyen dslr-t manapság?
az 2006ban volt
Ma már durván elavult.
Nézd meg a paramétereit ha megfelel és megér 40ezret akkor vedd meg.
Szerintem 40ezerért nagyon jó állapotban kell lennie kevés expóval.
Ez konkrétan lehet nem annyira jó ajánlat. Véleményem szerint. De általában vennék régebbi gépet. Most is egy 7 éves Pentaxom van de nem használom ki a tudást teljes egészében, pedig nem ma kezdtem.
De itt mindenki le fogja szólni, hogy elavult régi vacak nem elég a megapixel, nem elég az iso, rossz a dinamika tartomány stb.
Azt elfelejtik hogy nem a géptől lesz jó egy fotó, az leginkább rajtad fog múlni.
Persze ha 1000% os nagyításban akarsz színskálás meg csíkos tesztfotókat elemezgetni akkor ne ezek a gépek között keresgélj.
Ha fotózni akarsz akkor hajrá. Jó lesz az.
Vedd meg! Nagyon jó gép és nagyon komoly képeket kilehet hozni belőle. Én 2 évig használtam egy ilyet és maximálisan megvoltam vele elégedve! A prémium kategória az túlzás, de attól még nagyon sok előnye van ennek a gépnek a mai d3000/5000-es szériával szemben.
Van benne beépített autófókusz, jobban kézre áll a markolása, könyebb használni a két tárcsa és az ISO,WB,Qual gombok elhelyezkedése miatt, tud kelvinben wb-t állítani. Habár 10.2 megapixel-es nagyon szép képeket produkál, nagyon szépen meglehet a RAW-ját dolgozni. Nekem több díjnyertes képem ilyennel készült.
Itt van pár kép amit ilyen géppel készítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!