Go pro kamerát érdemes venni használtan?
Figyelt kérdés
Többnyire autóban használnám mint akció kamerát, de gondoltam jó lenne síelni elvinni, esetleg nyáron majd wakeboard közben is jó lenne pár felvételt készíteni.
Eddig elég gyenge minőségű kamerákat használtam, gondoltam beújítok kicsit.
Fontos lenne hogy tudja azt a funkciót mint az (újabbak?!)
Azaz arra gondolok hogy saját hálózatán keresztül lehet telefonnal csatlakozni, és így nézni az épp felvett videót, azaz egyfajta live-ot szeretnék a telefonomon megtekinteni, menteni.
Elsőnek hero 4 session vagy az 5 sessiont néztem, érdemes használtak között is keresgélni?
Talán 15-20ezer különbséget találtam az újtól árától eltérően.
2018. jan. 27. 11:16
1/3 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg érdemes más márka után nézni ebben az árkategóriában? 60-70-nél többet nem szeretnék rászánni.
2018. jan. 27. 11:22
2/3 anonim válasza:
És nem használt termékek vannak ott majd írj ha tudtam segíteni ;)
3/3 anonim válasza:
Mondok egy jó ötletet töltsd le a telefonodra a wish vagy a Geek alkalmazást és hidd el tetszeni fog és jó árba is tudsz magadnak vásárolni kamerát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!