Szerintetek érdemes megvennem egy Nikon d5000-est kb 20. 000 expóval 45000Ft-ért használtan? (objektívvel, mindennel együtt)
Nem törvényszerű, hogy kipurcan. Nem úgy kell elképzelni, hogy 100ezer expót bír, és a következőt már tuti nem tudja megcsinálni.
Ez csak olyan, mint az élelmiszeren a minőségét megőrzi. Addig valószínű megőrzi, de utána is jó lehet még.
Egyébként meg rengeteg az az expó szám, addigra régen lecseréled a vázat, mire odáig jutnál.
Kicsit furcsállom az árát. Csak a vázat szoktam látni 55-70.000Ft körül kb. ennyi expóval.
Ha valóban annyi, akkor megéri. De mindenképp személyesen vedd át, ha mellette döntesz. Nézd át, próbáld ki, ne legyen zsákbamacska.
45.000Ft körül többexpós D3000-et, illetve kicsit jobb állapotban lévő D60-akat szoktak árulni, ezért furcsa nekem. Persze az is lehet, hogy csak gyorsan kell a pénz az eladónak valami miatt. Mindenesetre vigyázz azért...
(Nincs egy hónapja, hogy én eladtam a szintén D5000-es vázamat 15k expóval. 65ezerért írtam ki, nem kellett sok idő, hogy elvigyék. És még csak nem is alkudtak. Bár lehet, hogy szerencsém volt. Mondjuk én kezeskedtem a vázért, hibátlan állapotú volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!