Lehetséges, hogy rossz minőségű képet kszít a canon ixus 185?
Most vettem, de igazából telóval szebb ránagyítva sokkalélesebb képet csinálok telefonnal.
Mi lehet ennek az oka?
Csak azonos fényviszonyok között készült képeket van értelme összehasonlítani.
Ha nappali "telós" képet hasonlítassz a beltéri Canonos képekkel akkor a telód felé fog lejteni a pálya......
Mindegyikkel rossz itthoni lámpás fényviszonyokkal csináltam.
lehetséges,hogy beállítási probléma?
Vagy mi lehet a baj?
És ilyen körülményeknél a telefonod hogy produkál?
Jobb képeket lő?
Ha igen, az elég gáz a Canonra nézve. Sajna a Canon nagyon alsó kategóriás kompakt, amitől alapból nem kell sokat várni, talán még a vakuja az amivel segíthetsz a beltéri fotóknál.
Igen lámpafénynél viszonyítottam telóhoz és a telóé jobb (vakuval mindegyik).
Most kifelé a sötétbe fotóztam vele vállalhatatlanok lettek, ugyanaz az eredmény,mint a benti fényeknél.
10 képböl 1 lett ami jó minőség!
kezdek kiborulni
Este vettem nem tudtam sajnos kipróbálni.
A gépet visszavittem,mert ennek így nincsen értelme ok,h sokat fotóztam volna nappali fénynél, de utazások sokrán sötétben is sokat lett volna használva.
Sajnálom,mert sok reményt fűztem hozzá.
A segítséget mindenkinek nagyon köszönöm :)
Mihez viszonyítva olcsó? Ami évekkel ezelőtt 22.000 körül profi kompakt volt, az most csak még olcsóbba kerül. Márpedig apró hibák nélkül most is megállná a helyét az okostelefonokkal szemben. Ám ezeket az újakat - számomra érthetetlen módon - adják ilyen áron.
Az árkategóriát tekintve (30.000-50.000 között) az Ixus nagyon is jó és minőségi. Szerintem el lett felejtve kikapcsolva a Smart Auto, azt követően lehet egyénire szabni a fénybeállításokat. Tapasztalatból mondom és gyönyörű képeket készít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!