Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » 1 millió Ft körül milyen...

1 millió Ft körül milyen kamerát érdemes venni?

Figyelt kérdés

Néztem a Sony X70-et, Panasonic X1000-t, Panasonic X1-et.

Mi a fontosabb, hogy 4K legyen 60fps-sel (Sonyban nincs), vagy az 1" képérzékelő? Használja-e valaki, hogy wifi van egy kamerán és méterekről arrébbról indítja a felvételt/fókuszál/stb.?

Tudtok esetleg valamilyen más kamerát ajánlani, ami jobban megéri?

2018. jan. 4. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezt ne itt kérdezd meg, inkább a

[link]

vagy a

[link]

oldalakon.

2018. jan. 4. 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Öcsi, honnan tudjuk, hogy neked mi a fontosabb?

Mondjuk aki egy millát szán kamerára, annak kéne legalább valami halvány fogalmának lenni arról, hogy mit akar...

Mondjuk a kérdés nyilván kamu, mert értelmes ember nem azt kérdezi, hogy x összegért mi van, hanem hogy adott igényekhez mi lenne az ideális választás.

2018. jan. 4. 21:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes ránézni a Pana GH5-re is.

[link]

2018. jan. 4. 22:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Komolyan az alapján adnál ki 1 milliót kamerára, hogy milyen válaszokat kapsz a gyakorin? Amúgy se itt, se máshol nem kapsz addig használható választ, amíg le nem írod, hogy pontosan milyen típusú feladatra kéne, mert egyáltalán nem mindegy, hogy televíziós műsort gyártanál, esküvőt, vagy filmet forgatnál. Azt pedig már csak zárójelben jegyzem meg, hogy annak, aki ennyi pénzt kiad kamerára, a specifikációk alapján illene tudnia, hogy mi a legmegfelelőbb számára.
2018. jan. 5. 07:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Canon c100
2018. jan. 5. 11:31
 6/11 A kérdező kommentje:

Kedves trollkodók és fikázók!

Igen, kiadok 1 millát egy kamerára, mert telik rá (irigyek!), és ezt nem szégyellem, mint ahogy azt sem, hogy nem értek hozzá, ezért kérdezek.

Napokig utánaolvastam a témának, hazai és külföldi fórumok százait olvastam végig, ezért tettem fel a bennem felmerült kérdéseket. Viszont konkrét válaszok és ötletek helyett csak nagyképű okoskodásokat, beszólásokat kaptam.

2018. jan. 5. 15:22
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Kedves troll kérdező! Nyilvánvaló, hogy mocskos gazdag vagy, és azért írogatsz ilyen kérdéseket, hogy ezt a világ tudtára add. Vagy nem vagy az, csak szeretnéd az irigykedő kommenteket olvasni. Igazából mindegy is, mert a kérdésed nélkülöz bármiféle értelmet.

Továbbra is csak nyafogsz és pattogsz, ahelyett, hogy megválaszoltad volna a felmwrült kérdéseket, pl. hogy mire is kell neked a kamera. Apróság ugyan, de ha nem csak felvágni kell, akkor fontos lehet...

2018. jan. 5. 15:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha nem számítana a pénz, akkor én nagyon elgondolkodnék a GH5-ön.

[link]

Ja, és még vennék hozzá egy Zhiyun Crane 2 gimbalt is.:

[link]

[link]

2018. jan. 5. 22:08
 9/11 anonim válasza:
Hát hogy melyik fontosabb, 4K vagy nagy szenzor attól függ mit szeretnél filmezni, te tudod melyik fontosabb a részletesség vagy jó minőség rossz fényeknél is; én inkább az utóbbit preferálom, szerintem attól mert xy tud 4K-t még nembiztos hogy az egyből hollywoodi minőség lesz, ott RED, Alexa kamerákkal dolgoznak nem ilyenekkel, azok meg már 20 millcsitől kezdődnek.
2018. jan. 5. 22:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Azok már tudják a 6 vagy a 8K-át is...
2018. jan. 6. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!