1 millió Ft körül milyen kamerát érdemes venni?
Néztem a Sony X70-et, Panasonic X1000-t, Panasonic X1-et.
Mi a fontosabb, hogy 4K legyen 60fps-sel (Sonyban nincs), vagy az 1" képérzékelő? Használja-e valaki, hogy wifi van egy kamerán és méterekről arrébbról indítja a felvételt/fókuszál/stb.?
Tudtok esetleg valamilyen más kamerát ajánlani, ami jobban megéri?
Öcsi, honnan tudjuk, hogy neked mi a fontosabb?
Mondjuk aki egy millát szán kamerára, annak kéne legalább valami halvány fogalmának lenni arról, hogy mit akar...
Mondjuk a kérdés nyilván kamu, mert értelmes ember nem azt kérdezi, hogy x összegért mi van, hanem hogy adott igényekhez mi lenne az ideális választás.
Kedves trollkodók és fikázók!
Igen, kiadok 1 millát egy kamerára, mert telik rá (irigyek!), és ezt nem szégyellem, mint ahogy azt sem, hogy nem értek hozzá, ezért kérdezek.
Napokig utánaolvastam a témának, hazai és külföldi fórumok százait olvastam végig, ezért tettem fel a bennem felmerült kérdéseket. Viszont konkrét válaszok és ötletek helyett csak nagyképű okoskodásokat, beszólásokat kaptam.
Kedves troll kérdező! Nyilvánvaló, hogy mocskos gazdag vagy, és azért írogatsz ilyen kérdéseket, hogy ezt a világ tudtára add. Vagy nem vagy az, csak szeretnéd az irigykedő kommenteket olvasni. Igazából mindegy is, mert a kérdésed nélkülöz bármiféle értelmet.
Továbbra is csak nyafogsz és pattogsz, ahelyett, hogy megválaszoltad volna a felmwrült kérdéseket, pl. hogy mire is kell neked a kamera. Apróság ugyan, de ha nem csak felvágni kell, akkor fontos lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!