Milyen fényképezo gépet vegyek? Kezdo vagyok.
Figyelt kérdés
Nem a legdrágábbra gondoltam, de azért szép képeket szeretnék vele készíteni. Telefonnal szoktam vétetni, de azzal nem jó, így tanácsot kérnék, milyen vegyek, mert nem nagyon értek hozzá. Tobbnyire a tájat, Felhoket, virágokat, állatokat,.. stb szoktam vétetni. Jó lenne, ha valaki pontosan meg tudná mondani, hogy ezek fényképezéséhez milyen fényképezogépet kellene vennem, illetve ahhoz még + mit kellene. a válaszokat elore is koszonom.2017. dec. 13. 16:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem mi sem hittük hogy a legdrágábbra gondoltál mert az egy 7 számjegyű összeg lenne.
Minden attól függ hogy mennyi zseton van rá.
Természetfotózást is ,meg lehet oldani 100-150ezerből de egy ütőképes felszerelés minden további nélkül kóstál fél millát.
2/5 anonim válasza:
Vegyél egy bridget , kb 80-100ért és tanulni pont jó. Aztán már látni fogod hogy mi lenne a neked való.
3/5 anonim válasza:
Naponta kétszer feltesznek egy olyan kérdést hogy milyen gépet vegyek és utána se kép se hang... Hiába kérdezik hogy úgy mégis mit akar...
Kezdem hinni hogy valakik szórakoznak
4/5 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat
2017. dec. 16. 16:00
5/5 anonim válasza:
Milyet vettel vegul? hogy tetszik? en is most szeretnek venni de nem tudom milyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!