Milyen fényképezo gépet vegyek? Kezdo vagyok.

Figyelt kérdés
Nem a legdrágábbra gondoltam, de azért szép képeket szeretnék vele készíteni. Telefonnal szoktam vétetni, de azzal nem jó, így tanácsot kérnék, milyen vegyek, mert nem nagyon értek hozzá. Tobbnyire a tájat, Felhoket, virágokat, állatokat,.. stb szoktam vétetni. Jó lenne, ha valaki pontosan meg tudná mondani, hogy ezek fényképezéséhez milyen fényképezogépet kellene vennem, illetve ahhoz még + mit kellene. a válaszokat elore is koszonom.
2017. dec. 13. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem mi sem hittük hogy a legdrágábbra gondoltál mert az egy 7 számjegyű összeg lenne.

Minden attól függ hogy mennyi zseton van rá.

Természetfotózást is ,meg lehet oldani 100-150ezerből de egy ütőképes felszerelés minden további nélkül kóstál fél millát.

2017. dec. 13. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy bridget , kb 80-100ért és tanulni pont jó. Aztán már látni fogod hogy mi lenne a neked való.
2017. dec. 15. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Naponta kétszer feltesznek egy olyan kérdést hogy milyen gépet vegyek és utána se kép se hang... Hiába kérdezik hogy úgy mégis mit akar...

Kezdem hinni hogy valakik szórakoznak

2017. dec. 16. 00:37
 4/5 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat
2017. dec. 16. 16:00
 5/5 anonim válasza:
Milyet vettel vegul? hogy tetszik? en is most szeretnek venni de nem tudom milyet
2018. márc. 9. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!