Sürgős! Rendelt már valaki a rhinocamera.com oldalról?
Szeretnék venni egy Canon EOS 80D tükörreflexes fényképezőgépet. Bármilyen magyar webshopon keresgélek, a legkedvezőbb ár, amit megbízható oldalról tudnék beszerezni, kb. 329ezer forint lenne. Azonban kicsit továbbkeresgéltem, és felugrott egy hirdetés.
Az említett oldalon (rhinocamera.com) csupán 899dollárba kerülne (azaz körülbelül átszámítva 231ezer forint lenne). Azért elég szembetűnő az árak különbsége, viszont mivel ilyen nagy értékben még nem rendeltem külföldről, és nem tudom, hogy ez a webáruház mennyire megbízható, így érdekelne a véleményetek! :)
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha mondjuk az Unión kívülről küldik számolj is mindjárt rá 20% vámot amit a listaárak alapján állapítanak meg.
Tehát kb. 60ezer forint lesz. És akkor még mindig ott van az internetes kockázat, és a garancia ami nincs!
Így számold ki hogy megéri e?
végül rendeltél tőlük?
elsőnek teljesen igaza van, ráadásul nekem elég gyanús, hogy sehol nem szerepelnek cégadatok. székhely, adószámm, semmi. csak egy cégnevet tüntetnek fel, de az se derül ki, hogy melyik országban működik ez a cég - pedig a törvények szerint kötelező lenne. ez így elég átverés gyanús...
Sziasztok!
Tudom, régi a bejegyzés de gondoltam megírom a tapasztalatomat. Hasonló cipőben voltam, Nikon gépet kerestem gőzerővel mikor a rhinocamera weboldalára tévedtem. A hivatalos Nikon árához képest kb 100e Ft különbséggel árulta azt a gépet amit kinéztem magamnak.(!nem kevés különbség!) még az extremedigitál-nál is olcsóbb volt 50ezerrel. Alig találtam valamit a rhinocamera oldalt üzemeltető cégről, csak annyit, hogy Angliában van bejegyezve. Nos nagy levegőt vettem és megrendeltem egy 400ezres gépet, úgy voltam vele, ha van számlaszám amire utalni kell és nem kapom meg a gépet akkor perelek, de szerencsére nem így lett!! 😁🙌🏻 Utalás után nem sokkal megkaptam a számlát, pár nappal később e-mailen jelezték, hogy csomagolás alatt van(a csomagomat ekkor még nem lehetett lekövetni mert elvileg egy nagy konténerbe helyezték sok-sok más áruval együtt). Kb egy hét eltelte után jött egy SMS a DHL-től miszerint hétfőn kézbesítik a csomagot(ez volt pénteken, itt derült ki, hogy Angliából jött). Ekkor már tűkön ültem, elhihetitek. Nos, most hétfő van és megérkezett a gép, ezerszer becsomagolva, szépen és épségben a doboz. Most éppen úton vagyok és nincs töltve az akku de ha haza értem egyből ki kell próbálnom. Remélem másoknak is tudtam segíteni ha elbizonytalanodna. (Remélem a gép tényleg működni fog! 😅😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!