Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Egy kamerával hogyan lehet...

Egy kamerával hogyan lehet LIVE adásokat venni vagy mitől függ ez?

Figyelt kérdés

Most vettem egy sportkamerát (Sony HDR-AS100v) és egyfolytában azt olvasom h LIVE LIVE LIVE és hogy ez mekkora dolog ennél a típusbnál, na de ez mitől függ?

A wifi-s lehetőségtől? Vagy hogy működik ez a live funckió? (Hiába olvasom el, nem értem ...)

De ha meg csak a wifi a lényeg akkor elvileg már az AS15-nél is kéne hogy működjön, nem? vagy nem ahhoz van köze? akkor egy nem wifi-s kamerával pl lehetséges live adás?

vki világosítson fel. köszi.

2017. nov. 10. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy élőben (Live View) tudod nézni a képét Androidos eszközről. Hasznos, mert ugye a kamerán nincs kijelző és ha pontosan be kellene állítani a kamerát, hogy mit lásson akkor azt csak vaktában tudnád megtenni. Úgy működik, hogy Wifin keresztül hozzácsatlakozol és egy Androidos appból (PlayMemories) utána megnézheted a képét.
2017. nov. 11. 01:46
 2/2 A kérdező kommentje:
ja értem, de akkor nem lehet LIVE videózni egy sima pl, CX320-as handycammel igaz? vagy ha üösszekötöm a laptoppal valahogy akkor lehet?
2017. nov. 11. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!