Hogy kell Nikon D 5300-al minőségi képeket csinálni a holdról?
Figyelt kérdés
Már vagy 100x próbáltam, mindegyik funkcióval szinte és a könyvet is végigolvastam, de nem találtam benne semmit. Mikor még világos van akkor tudok jó, közeli és éles képeket csinálni, de mikor már besötétedett akkor vagy túl fényes a hold és nem látszik semmi, csak egy fehér folt, vagy nagyon halványan látszik a hold. A képernyőn olyan szépen látszik, de miután megcsinálom a képet, azután nagyon nem lesz jó.2017. okt. 31. 19:02
1/3 anonim válasza:
Manuális expozíció beállítás. Addig tekergeted, amíg valami jó lesz, mert ha csak egy fehér foltod van, akkor sok az expó. A kistelével, vaksetétben készült Hold kép esztétikailag amúgy is nulla, kár a gőzért...
2/3 Ttibo válasza:
Megfelelő technikával tud jó képet lőni. Nélküle nem.
3/3 anonim válasza:
Egy hatalmas obi található a vázra bajonettezve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!