Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet kérjek?

Milyen fényképezőgépet kérjek?

Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok telefonnal szoktam képeket csinálni de nagyon szeretném fényképezőgéppel csinálni a képeket. A kérdésem az lenne hogy milyen gépet kérjek? Nemsokára itt a szülinapom és én nem értek ezekhez szóval tudnátok mondani olyanokat amivel tényleg jó képeket lehet csinálni és nem is olyan drága?
2017. okt. 29. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi a nem olyan draga?
2017. okt. 29. 15:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mennyibe kerülnek azok amik már használhatóak :(
2017. okt. 29. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a fotózás, keress egy fotószakkört a környékeden és járj el oda. Ők fognak tudni olyan gépeket ajánlani, ami a te szintednek megfelelő.
2017. okt. 29. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Kezdetnek én egy automata gépet javasolnék úgy 30-35ezer körül. Ezeken nincs túl sok kézi beállítási lehetőség, legtöbbször manuális módjuk nincs is.

Az olyan gépek, amiken van rendes manuális módválasztó stb, sokkal drágábban (100ezer+). Amikhez cserélhető objektívek is vannak, azok még drágábbak.

Egy "alapgéppel" ki tudod próbálni a fényképezést és el tudod dönteni, mennyire érdekel és hogy milyen irányba mennél tovább. Utána már jobban tudni fogod, hogy milyen "profibb" gépet akarj.

Nikon Coolpix A100

Sony Cyber-Shot DSC-W800

Kodak PixPro FZ152

2017. okt. 29. 16:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2017. okt. 29. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Nehogymár turista gépet vegyél!

Persze ha csak 30ezer forintod van rá akkor nincs más hátra mint előre.

De ha van rá keret akkor akár egy 100ezer HUF os bridge

[link]

De szerintem nem kell alábecsülnöd magadat és akár egy nagyobb lapkás gépet is meg lehet célozni mert meg lehet tanulni. Azokon is van automatika tehát van honnan elindulni és lehet rajta fejlődni...

De mennyit tudnak rászánni az ajándékozók?

2017. okt. 29. 16:26
 7/8 Ttibo ***** válasza:
100%
Küldj egy képet,hogy jelenleg milyen szinten fotózol és küldj egyet,hogy mi lenne a cél a megvásárolandó géppel. Valamit dobj egy keret összeget is. így elég nehéz bármit is ajánlani.
2017. okt. 29. 17:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudok képet küldeni
2017. nov. 7. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!