Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőt ajánlanátok...

Milyen fényképezőt ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta érdekel a fotózás és szeretnék egy rendes fényképezőt venni amivel tényleg lehet jó képeket csinalni. Eddig csak ilyen kis gépem volt vagy telefonnal fotóztam szóval nem a legprofibb gépet szeretném megvásárolni. Mit tudnátok ajánlani ami persze nem is olyan drága jól tudnám én is kezelni mint kezdő de mégis tudok vele jó kis fotókat csinálni? 😊

Portré és sport fotókra használnám leginkább

2017. okt. 15. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért mégis kb mennyit szánnál rá?
2017. okt. 15. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:

50-80 közt veszel egye bridge-t és eloindulni , tanulni pont elég. Majd ha utána komolyabban akarod folytatni , akkor már nem kell meg se kérdezned , tudni fogod hogy merre. Például egy ilyet vagy hasonlót.

[link]

2017. okt. 15. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Kezdetnek vegyél egy használt tükröset 30-50 között, amivel kitapasztalod az alapokat és rájössz, hogy s mint a dolog.

Canon, nikon...hozzájuk több obit is kapsz, az expószám max 50-60ezer legyen.

2017. okt. 15. 14:20
 4/5 Ttibo ***** válasza:

"Portré és sport fotókra használnám leginkább"

Remélem pénz van a zsebben mert a sport fotózás igen drága hobbi.

Én ha most lennék kezdő akkor egy MILC-el próbálkoznék.

2017. okt. 15. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:

A Panasonic GX80-as gépe nem rossz választás sportra a 4K fotó lehetőség miatt, portréhoz meg vehetsz használtan egy hozzá illő objektívet.

https://www.youtube.com/watch?v=1Q7I0PAcT7o

2017. okt. 16. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!