Milyen fényképezőt ajánlanátok nekem?
Nagyon régóta érdekel a fotózás és szeretnék egy rendes fényképezőt venni amivel tényleg lehet jó képeket csinalni. Eddig csak ilyen kis gépem volt vagy telefonnal fotóztam szóval nem a legprofibb gépet szeretném megvásárolni. Mit tudnátok ajánlani ami persze nem is olyan drága jól tudnám én is kezelni mint kezdő de mégis tudok vele jó kis fotókat csinálni? 😊
Portré és sport fotókra használnám leginkább
50-80 közt veszel egye bridge-t és eloindulni , tanulni pont elég. Majd ha utána komolyabban akarod folytatni , akkor már nem kell meg se kérdezned , tudni fogod hogy merre. Például egy ilyet vagy hasonlót.
Kezdetnek vegyél egy használt tükröset 30-50 között, amivel kitapasztalod az alapokat és rájössz, hogy s mint a dolog.
Canon, nikon...hozzájuk több obit is kapsz, az expószám max 50-60ezer legyen.
"Portré és sport fotókra használnám leginkább"
Remélem pénz van a zsebben mert a sport fotózás igen drága hobbi.
Én ha most lennék kezdő akkor egy MILC-el próbálkoznék.
A Panasonic GX80-as gépe nem rossz választás sportra a 4K fotó lehetőség miatt, portréhoz meg vehetsz használtan egy hozzá illő objektívet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!