Egy kezdőnek milyen fényképezőgépet ajánlanátok kb 220. 000 Forintos keretben?
Nagy hangsúlyban lenne nálam a portrék készítése, illetve néha-néha tájképek is azért. Érintőképernyő nem szükséges, sőt, megvagyok én a gombokkal is, tényleg csak az fontos, hogy ebben az árban a legjobb gépet megtaláljam.
Ja, és objektívvel együtt gondoltam, hogy 220k +- legyen.
Szerintem vegyél egy jó vázat. pl Canon 700d
A maradékon pedig egy jó állapotú használt portré obit.
úgy kijön 220-ból
Vagy egy 1300d-t és egy új obit
de az utóbbi szerintem nem a legjobb megoldás
vagy megveszed a 700d-t kit obival és ha nem bontod ki az obit és nem teszed fel a gépre akkor 30-40ezerért el tudod adni
ebben az esetben van egy jó vázad 120-130ezerért. És van 90-100ezred objektívre. Így jobban jársz;
ha el tudod adni az obit persze. De egy 70ezer forintos objektívet tök újonnan meg fognak venni 30-40ezer forintért
azt még hozzá teszem hogy ha gyakran jársz Budapesten!
Mert Kiskunlacházán elég nehéz objektíveket eladni
Azért ennél többet kellene tudni. Portré, 220.
Ajánlhatunk neked nagyon jó 50 f/1.8g-s ő obit, de ha életedben nem fotóztál dslr-rel és azt se tudod, hogy te magad mit szeretnél akkor egy életre megútálhatod tőle az egészet.
Ki vesz zsákba macskát ? Sokan!
Adtam el 200mm af f/4d-s obit is csomag küldéssel. Nem a 40rugós kategória!
Szerintem ne becsméreljük le a kérdezőt.
Egy belépő kategóriás gép kezelésének elsajátításához nem kell tudományos fokozat!
De mindig megjelennek itt azok a károgók aki ezt a dumát nyomják hogy:
Hlye vagy fiam! Kezdjed kompakttal!
(nyilván mert ő is azzal kezdte és el sem tudja képzelni, hogy másképp is lehet)
Meg aztán egy komolyabb gépen is van intelligens automata üzemmód....
vannak akiknek obira van szükségük és nem vázra...
Ők nyilván nem fognak megvenni egy kittet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!