Tanácsot szeretnék kérni, komolyabban elkezdett érdekelni a fényképezés és most egy digitális fényképezőm van amit le szeretnék cserélni egy tükörreflexesre, ti milyen belépő fényképezőgépet ajánlanátok a tükörreflexes fényképezőgépek világába?
Most akkor egy filmes gépet akarsz, ami tükrös? Ha ez a helyzet, akkor vegyél egy Zenitet. Javaslom az e, a 12(XP), 11 modelleket. Olcsók, nem olyan öregek, szóval talán kisebb eséllyel esnek szét (Én beszélek a 60 éves Zorki-C-mel...). A fotózásba pedig bele lehet tanulni ezekkel a gépekkel... Főleg, ha nem használsz fénymérőt.
És ha digitális tükrös gépre gondoltál, akkor belépő DSLR-t javasolnék kit optikával. Nem olyan drágák, és produkálnak egy korrekt képminőséget.
Remélem tudtam segíteni!
(Ha van plusz kérdésed, írhatsz privátot nyugodtan...)
Tényleg filmesen a legjobb tanulni.
#3: zorkij c? Ha jól tudom a c szovjet haditudósítói változat volt.
Szia!
3-as vagyok. A "C" elnevezés a vakuszinkron csatlakozóra utal. Az első Zorki, ami csak "Zorki" néven futott nem tudott még ilyet. Aztán jött a "C", azon már volt vakuszinkron csatlakozó. És a "2C" már a vakuszinkron csatlakozó mellett már időzítővel is rendelkezett. És igen, most a Zorki-C-vel fotózom, egy Ilford Pan 400-as film van benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!