Szerintetek jó lett ez a kép amit én csináltam?
2017. okt. 1. 16:45
2/13 anonim válasza:
Az állat gyönyörű.
A képed nem egy nagy szám.
További negatívum, hogy még arra sem vetted a fáradságot, hogy elforgasd a képet.
3/13 A kérdező kommentje:
Miért forgassam el ha így van a falon az állat?....
2017. okt. 1. 17:08
4/13 anonim válasza:
Na, én undorodnék szegénytől ha itt lenne. A képed viszont nagyon tetszik. ^^
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2017. okt. 1. 17:18
6/13 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Miért forgassam el ha így van a falon az állat?....
Elég kekec válasz. De a kép nem rossz...
7/13 anonim válasza:
0. Ott voltam, ott volt az állat, katt lefotóztam. Semmi nincs benne.
8/13 anonim válasza:
A megvilágítás katasztrofális, gondolom beépített vaku. Ronda, éles árnyékokat rajzol, felejtős.
He egyet léptél volna jobbra, nem lógott volna be oldalt a fal széle. Zavaró.
A téma középen van, ami néha jó, néha nem - itt inkább az utóbbi. Unalmas, sablonos, semmi érdekes nincs benne.
Túl sok az üres tér a téma mellett minden irányban. Felesleges, érdektelen, kerülendő.
A kép zajos, pixeles, persze mobiltelefontól mit vár az ember. De ez elég gyenge kifogás.
Na, lehet lepontozni engem is.
9/13 anonim válasza:
Mi a poén? Amíg elolvastam a kérdést, addig 100 000 ilyen képet kattintottak el a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!