Hogyan tudom működtetni Xiaomifang 1080p wireless kamerámat?
Figyelt kérdés
Pár hónapja rendeltem aliexpressről, akkor még működött, mára azt írja ki, hogy csak Kínában használható. Fórumokon utánaolvasva nem találtam olyan trükköt, amivel működésre lehet bírni. Viszzatettem a régi MiHome appot is, írnak egy módszerről, ahol a memóriakártyára kell felmásolni egy régebbi firmware-t, de nekem ez már túl bonyolult. Ha valakinek van valami ötlete szívesen fogadom.2017. aug. 7. 15:37
1/1 anonim válasza:
De legalább olcsó volt. :(
Egyébként csak a firmware fog tudni segíteni szerintem. Nem tudom, ennél hogy működik, de általában úgy, hogy felmásolod a memóriakártyára a programot, aztán beteszed a kamerába, és azon lefuttatsz valamit. Általában tök egyszerű, nem hiszem, hogy 3-nál több gombot meg kellene nyomni hozzá. Főleg egy ilyen egyszerű szerkezet esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!