Van egy jpg fényképem ami rögzítette a gps adatokat is. Hogyan lehet ezt visszanézni térképen, hogy pontosan hol készült?
Figyelt kérdés
A gps adatok az exifből kiolvashatók, de keresek valami offline megoldást arra, hogy be tudjam tájolni magam. Horgászatról van szó, egyszer találtam is egy programot ami pont erre lett kitalálva, rögzíteni lehetett a gps koordinátákat fényképekkel megspékelve, de nem lelem sehol és a nevét is elfelejtettem. :(2017. aug. 4. 11:53
1/4 anonim válasza:
Pl. a pc-re feldobod a Faststone Image Viewert, az a kép tulajdonságaiból átdob a Google Earth-ba. De miért a legkeservesebb módon rögzíted a helyszíneidet, miért nem rögzítesz útpontokat egy tetszőleges túraprogrammal? Pl. Oruxmaps vagy Locus + Openstreetmap térkép.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát, nekem az volt a legegyszerűbb, hogy gps-t bekapcsoltam a tableten és lefényképeztem a helyet hirtelen. Gondoltam innen megoldom a dolgot majd valahogy :) Időközben találtam egy g:hu nevű turistatérképet ami a gps koordináta (utolsó érték bennemaradt ugye a masinában) kiköpte hol voltam és oda is rakott, plusz ez offline térkép, tehát vízpartra való, szuperül nagyítható. Találtam azóta a Fishing Points: GPS & Forecast -ot, elvileg ez pont azt tudja amit kell, még a halfotót is odabiggyeszti.
Amit írtál azok kínai nevek :) de rákeresek.
2017. aug. 4. 13:01
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Végül a Fishing Points a jó progi minden tekintetben, csak offline-ban amerikát tud, prémiumban lehet magyarországot. :(
2017. aug. 4. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!