Hogyan tudom visszanézni a 4K-s felvételeimet?
Figyelt kérdés
Goproval csináltam 4k videot,de valamiért nem tudom visszanézni!2017. márc. 23. 19:04
1/8 anonim válasza:
Azt nem írtad hogy min akarod visszanézni, ez azért elég lényeges :-)
TV, PC, abdroidos tablet, telefon, Windows mobil, stb.... :-)
2/8 A kérdező kommentje:
4K Samsung tv-n.
2017. márc. 23. 20:00
3/8 A kérdező kommentje:
Elvileg müködnie kellene annak hogy felmásolom a gopro microsd-jére a videot és hdmi kábellel csatlakoztatom a tvhez? Ezt próbáltam de mintha rajta sem lenne,nem jeleníti meg.
2017. márc. 23. 20:07
4/8 anonim válasza:
Milyen formátumban rögzít a gopro?
Mondjuk hdmi lejátszásnál mindegy, ha jön ki kép a hdmi-n, akkor a tévén is ott kellene lennie.
5/8 A kérdező kommentje:
MP4-be készíti
2017. márc. 24. 18:15
6/8 A kérdező kommentje:
Végülis a lényeg hogy hdmi kábelen keresztül probálkozzak?A tv-hez van egy hdmi eloszto és azon van usb bemenet is,ha pendrivera másolom és azon játszom le a videokat akkor a 4k minöséget adja vissza vagy veszít a minöségböl?
2017. márc. 24. 18:55
7/8 anonim válasza:
A minőségből nem veszít,max akadozni fog ha nem elég gyors az USB. Nálam a 2.0-on is simán mennek az UHD filmek, pedig 90-100Gb-osak. Ha nálad esetleg nem menne az szerintem codec hiba miatt lenne csak. Nem mindent tud lejátszani a tv se.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segitsèget már sikerült visszanèzni,usb-n keresztül. Nem szaggat és a minősèg is szuper!
2017. márc. 28. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!