Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Első tükörreflexes gépnek...

Első tükörreflexes gépnek megéri használtan lecsapni rá?

Figyelt kérdés

[link]

50 ezer Ft

2017. júl. 27. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tükörreflexesnek pont annyira éri meg, mint platós IFA sportkocsinak. Ez ugyanis nem tükörreflexes.

Mondjuk ettől még valószínűleg tökéletesen megfelel neked.

2017. júl. 28. 05:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen közben észre vettem , felejtős akkor
2017. júl. 28. 12:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Ilyenem már van tovabb szeretnék lépni tanulni :)
2017. júl. 28. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez pont olyan, mint egy tükörreflexes, csak éppen a tükör hiányzik belőle. Tehát ugyan úgy vannak manuális beállítások, és az objektív is cserélhető. Viszont a szenzorja valóban kisebb valamivel mint egy átlagos tükrös gépnek.
2017. júl. 28. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
9%
Nem sértésnek szánom, de ameddig nem tudsz megkülönböztetni egy ASP-C/Full Frame-s gépet ezektől a bridge gépektől, addig neked nem szabad fényképezőgépet vásárolnod.
2017. júl. 29. 02:25
 6/7 anonim ***** válasza:
#5, gratulálok, te meg egy MILC gépet nem tudsz megkülönböztetni egy bridgetől :D
2017. júl. 29. 09:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocs annyi tükörreflexes gépet néztem hogy utólag vettem észre hogy nem az :)
2017. júl. 29. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!