Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Érdemes régebbi tükörreflexes...

Érdemes régebbi tükörreflexes gépeket venni használtan?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
típust és pénzösszeget is mondj...
2014. ápr. 13. 10:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Típusban még nem gondolkodtam, amatőr célokra használnám. Pénzösszeg, olyan 60-70e Ft.
2014. ápr. 13. 10:14
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem érdemes.

Normál kompaktokhoz képest bármelyik jobb képminőségre képes. Megfelelő kézben és legalább közepes objektívvel.

2014. ápr. 13. 10:21
 4/9 A kérdező kommentje:
És, ha érdemes, akkor milyen gép éri meg, amihez jók az újabb objektívek?
2014. ápr. 13. 11:10
 5/9 BazsiBácsi ***** válasza:
68%
Én nemrég vettem egy Canon EOS 30D-t (eredetileg 20D-t szerettem volna venni), egy másodpercig nem bántam meg! Igaz, hogy nem mai darab, meg "csak" 8MP, viszont nekem nagyon kézre áll. Mivel EF-S bajonettes, így az összes EOS-hoz kiadott (legyen az analóg, vagy digitális) objektívet rá tudod tekerni (87-től használja a Canon az EF bajonettet).
2014. ápr. 15. 09:15
 6/9 BazsiBácsi ***** válasza:

Kiegészíteném azzal, hogy a legelső terv (még mielőtt használt gépet vettem volna) egy Nikon D3200 volt.

Én azt javaslom, hogy nézz szét ilyen 50e forint környékén, és olvasgass róla teszteket.

2014. ápr. 15. 09:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Simán érdemes. Az alapvető kérdés az, hogy találd meg a kevésbé leharcolt, lepukkant gépeket, amikben még lesz élet, és amikre lehet építeni.

Rengeteg forrásod van, aprod.hu, fotozz.hu, ebay, de nem riadnék vissza az aliexpres-től sem.

2014. ápr. 15. 10:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

BazsiBácsi: Milyen gépek között nézegessek? Canon/Nikon...stb?

2014. ápr. 15. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, Canon/Nikon tükörreflexesekkel nem lőhetsz félre, a hídetéseknél pedig az expószámot kell nézni, minnél magasabb annál valószínűbb hogy a kezeidben fog kimúlni a kamera.

Egyén függő kit mi vállal be, én 50000 expó fölött nem vásárolnék.

2014. ápr. 23. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!