Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Készítettem egy fényképet...

Készítettem egy fényképet szerintetek, hogy jól sikerült?

Figyelt kérdés

Nem vagyok profi fotós vagy ilyesmi csak csináltam egy képet szerintem hangulatos. [link]

Szerintetek jó lett? :D

2017. jún. 30. 23:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mindig érdekes, hogy más országok hogyan oldják meg ugyanazt a problémát.
2017. júl. 1. 17:19
 12/20 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom kedves "elhagytam a hazám mert hazaáruló vagyok" nem kellene rögtön leoltani mindenkit mert azzal csak magadat minősíted sajnos ez is a Magyarországiakra jellemző, hogy rögtön elkezdtek veszekedni mert nektek csak az létezik. :D
2017. júl. 1. 20:03
 13/20 anonim ***** válasza:

<Én úgy gondolom kedves "elhagytam a hazám mert hazaáruló vagyok">

A hazaárulás fogalmával nyilván nem vagy tisztában, ezért nem is minősítem a kommented ezen részét.

<nem kellene rögtön leoltani mindenkit>

Senkit nem oltottam le, pusztán elmondtam a véleményemet az általad készített fényképről, ezt is csak azért, mert te kértél rá. Kérlek, legközelebb írd ki, hogy negatív vélemény nem érdekel.

<mert azzal csak magadat minősíted>

Ezt vállalom is. Mondjuk te sem vagy semmi, szégyellem is magam a fajtád miatt időnként. De ez már más téma.

<sajnos ez is a Magyarországiakra jellemző, hogy rögtön elkezdtek veszekedni mert nektek csak az létezik.>

Ez mondjuk telitalálat, csak közben nézz tükörbe.

2017. júl. 1. 20:18
 14/20 A kérdező kommentje:
Igenis haza árulás ha elhagyod hazádat! A negatív kommentel nincs bajom de ha leírod, hogy mi rossz a képben akkor szokás oda írni, hogy lehet azon változtatni. Te támadtál rögtön le de lényegtelen veletek nem érdmes vitázni sőt beszélni is felesleges. :D
2017. júl. 1. 20:30
 15/20 anonim ***** válasza:

<Igenis haza árulás ha elhagyod hazádat!>

Dehogy az, öcsi. Nem vagyok én fa, hogy egész életemet egy helyen éljem le. Majd te is rájössz (jobb esetben), hogy jó szabadon mozogni.

<A negatív kommentel nincs bajom>

Dehogynem, eddig személyed elleni támadásnak értékelted.

<de ha leírod, hogy mi rossz a képben akkor szokás oda írni, hogy lehet azon változtatni.>

Mifelénk az a szokás, hogy arra válaszolunk, amit kérdeznek. Aztán ha érkezik egy újabb kérdés, pl. hogy "és miben változtassak?", akkor majd arra is válaszolunk. Vagy nem, ha paraszt a kérdező.

<Te támadtál rögtön le>

Látod, mondom én, a véleményemet támadásnak veszed.

<de lényegtelen veletek nem érdmes vitázni sőt beszélni is felesleges.>

Ez nekem is megfordult a fejemben, ritkán szoktam nálam ennyivel ostobábbakkal erőltetni a kommunikációt. A miértre te vagy az élő példa. További jó fotózást, művész úr!

2017. júl. 1. 20:44
 16/20 A kérdező kommentje:
Már az is, hogy pár percet rám szántál az is bizonyítsa, hogy milyen vagy... És mifelénk haza árulás ha valaki elhagya a hazáját. De a többire már fel sem figyelek nincs kedvem ehhez az eszme cseréhez. :D
2017. júl. 1. 21:21
 17/20 anonim válasza:
Nekem tetszik :)
2017. júl. 2. 11:16
 18/20 anonim ***** válasza:

<Már az is, hogy pár percet rám szántál az is bizonyítsa, hogy milyen vagy...>

Segítőkész. Köszönöm.

<És mifelénk haza árulás ha valaki elhagya a hazáját.>

Szar lehet felétek élni. Gondolom a szomszéd faluba sem igen mentek át.

<De a többire már fel sem figyelek nincs kedvem ehhez az eszme cseréhez.>

Nem is kell, az érveket jobb nem észrevenni. Még a végén ki kéne húzni a fejed a földből. Vagy máshonnan. :)

2017. júl. 2. 11:27
 19/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó lett:)
2017. júl. 2. 22:42
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. júl. 3. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!