Készítettem egy fényképet szerintetek, hogy jól sikerült?
Nem vagyok profi fotós vagy ilyesmi csak csináltam egy képet szerintem hangulatos. [link]
Szerintetek jó lett? :D
<Én úgy gondolom kedves "elhagytam a hazám mert hazaáruló vagyok">
A hazaárulás fogalmával nyilván nem vagy tisztában, ezért nem is minősítem a kommented ezen részét.
<nem kellene rögtön leoltani mindenkit>
Senkit nem oltottam le, pusztán elmondtam a véleményemet az általad készített fényképről, ezt is csak azért, mert te kértél rá. Kérlek, legközelebb írd ki, hogy negatív vélemény nem érdekel.
<mert azzal csak magadat minősíted>
Ezt vállalom is. Mondjuk te sem vagy semmi, szégyellem is magam a fajtád miatt időnként. De ez már más téma.
<sajnos ez is a Magyarországiakra jellemző, hogy rögtön elkezdtek veszekedni mert nektek csak az létezik.>
Ez mondjuk telitalálat, csak közben nézz tükörbe.
<Igenis haza árulás ha elhagyod hazádat!>
Dehogy az, öcsi. Nem vagyok én fa, hogy egész életemet egy helyen éljem le. Majd te is rájössz (jobb esetben), hogy jó szabadon mozogni.
<A negatív kommentel nincs bajom>
Dehogynem, eddig személyed elleni támadásnak értékelted.
<de ha leírod, hogy mi rossz a képben akkor szokás oda írni, hogy lehet azon változtatni.>
Mifelénk az a szokás, hogy arra válaszolunk, amit kérdeznek. Aztán ha érkezik egy újabb kérdés, pl. hogy "és miben változtassak?", akkor majd arra is válaszolunk. Vagy nem, ha paraszt a kérdező.
<Te támadtál rögtön le>
Látod, mondom én, a véleményemet támadásnak veszed.
<de lényegtelen veletek nem érdmes vitázni sőt beszélni is felesleges.>
Ez nekem is megfordult a fejemben, ritkán szoktam nálam ennyivel ostobábbakkal erőltetni a kommunikációt. A miértre te vagy az élő példa. További jó fotózást, művész úr!
<Már az is, hogy pár percet rám szántál az is bizonyítsa, hogy milyen vagy...>
Segítőkész. Köszönöm.
<És mifelénk haza árulás ha valaki elhagya a hazáját.>
Szar lehet felétek élni. Gondolom a szomszéd faluba sem igen mentek át.
<De a többire már fel sem figyelek nincs kedvem ehhez az eszme cseréhez.>
Nem is kell, az érveket jobb nem észrevenni. Még a végén ki kéne húzni a fejed a földből. Vagy máshonnan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!