Milyen DSLR fényképezőgépre lenne érdemes váltanom D3300-ról?
Én arra váltanék, amire szükségem van. Én ugyanis tudom, hogy a meglévő váz mely tulajdonságai azok, amik nem felelnek meg az igényeimnek, és így az is adná magát, hogy melxy váz felelne meg az én (hangsúlyozom, az ÉN) igényeimnek.
Most két variáció van:
1: Neked megfelel a mostani, tehát nem kell váltanod.
2: Nem felel meg a mostani, mert _______. Ez esetben olyan vázat kell keresned, ami megfelel.
Igaza van 1esnek. készíts listát arról hogy mire van szükséged!
Kihajtható kijelző, gyorsabb AF, intelligens fókusz segédfókusz segéd stb...
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat! :)
Mindenképpen szeretném, ha rendelkezésemre állna a vázmotor. D3300 ban egyik legnagyobb problémám a sok pontatlan élesség állítás. Nézőkében pl abszolút nem tudok élesen fényképezni, mert akárhogy tekerem a fókuszgyűrűt , sose tűnik tűélesnek. Mint pl a minap nálam maradt Canon 70d-vel. Igaz, azon bitang objektív volt, de nem gondolom, hogy egy 35mm 1,8g ne tudna éles képet adni. Kevésnek érzem a 11 af pontot, amik közül választhatok, mindemellett nem tudom, hogy amiből a gépem egy darabbal rendelkezik, az konkrétan mire is jó. Az lenne a témakövetés? Röviden tömören D3300 ban a kivetnivalóm a lassú, pontatlan AF, a képminőség, nincs benne af motor.
Elárulok neked valamit: a Canonokban egyáltalán nincs vázmotor, mégis lehet éles képet készíteni velük.
Ha neked nem megy, próbáld állványon, élőképen belenagyítva az élességet állítani, hogy kiderüljön, veled van-e a gond vagy az objektívvel. Egyik sem igényel vázcserét.
"mindemellett nem tudom, hogy amiből a gépem egy darabbal rendelkezik, az konkrétan mire is jó."
Keríts egy használati utasítást és olvasd el, az elejétől a végéig. Ne megsértődj, hanem tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!