Canon EOS M3 vagy Sony RX100 M3?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok a különbség, egyik cserélhető objektíves, a másik kompakt, de mégis melyik lenne jó kezdő/amatőr fotózáshoz. Eddig még csak mobileszközt használtam, de szeretnék belemélyedni a dologba. Főleg tájkép,természet fotózás/portrék.2017. máj. 7. 20:06
1/4 anonim válasza:
Ennyiért sokkal jobbak vannak. Ha írsz még arról, hogy mire hazsnálnád akkor tudunk segíteni.
2/4 anonim válasza:
A Canon-t semmiképpen a Sonyt is csak akkor ha feltétlenül kompaktot akarsz valamilyen megfontolásból.
3/4 A kérdező kommentje:
A kis méret miatt néztem ki ezeket, hordozhatóság miatt.
Szeretnék makrofotókat is készíteni,videókba is egy viszonylag jó minőséget tudjon, de nem elsődleges.
Az utcákat/természetet járva szeretem megörökíteni,
a "dolgokat" lehet az bármi, mindenbe keresem a szépet.
2017. máj. 7. 21:13
4/4 anonim válasza:
Ha csak a fotó érdekel, akkor Fuji X-t10/20/1/2, vagy X-e1/2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!