Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Pályázatokon mennyire gyakori...

Pályázatokon mennyire gyakori hogy kérik a raw formátum bemutatását?

Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Időnként. Mikor hogy.

Ugye sejted, hogy ez a kérdés így ebben a formában nem válaszolható meg ennél konkrétabban?

2017. máj. 6. 20:11
 2/10 A kérdező kommentje:
De szerintem megválaszolható mert az volt a kérdés hogy mennyire gyakori és nem az hogy kérik e vagy sem....
2017. máj. 6. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Oké. Megválaszoltam.
2017. máj. 6. 22:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor most idézném a kérdezőt (megpróbálom a lekezelő stílusát is:

"az volt a kérdés hogy mennyire gyakori és nem az hogy" miért.

2017. máj. 9. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Na lehúzza a rátámat és eltünteti a válaszomat. KÖSZI.

Pedig ott van a válasz benne. Ha a Blikknek küldesz fotót nem fogják kérni, ha a diplomamunkádhoz kell (amit kétlek) akkor kérni fogják.

A kérdésedre nem lehet %-os választ adni, mert nem írtad meg milyen pályázatról beszélünk. Ezt próbáltam finoman tudorra adni. Amúgy meg a pályázatok kiírásakor előre szokták közölni kell e vagy sem csak végig kell olvasni.

2017. máj. 9. 09:00
 6/10 anonim ***** válasza:

De nem érted a kérdést. A kérdező egy edzakt értéket szeretne (pl. 49,668%).

Nyilván a létező összes pályázat átlagát, amit eddig a történelem során kiírtak, az óvodásoknak szólóktól a professzionális sajtófotókig.

2017. máj. 9. 09:04
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem tizedre pontos értéket de akinek van rálátása az nyilván meg tudja mondani, a pályázatok kb. harmadánál kérik. Illetve és esetleg hogy milyen jellegűek azok a pályázatok ahol kérik. (ha lehet így csoportosítani...)

Akinek nincs rálátás és nem tudja a választ azok meg nyilván kötekednek.

2017. máj. 11. 09:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Nyilván.

Vagy csak van rálátásuk, ellentétben veled.

2017. máj. 11. 10:30
 9/10 A kérdező kommentje:

Ha van rálátásod akkor le tudod írni hogy mennyire gyakori...

csak ennyi volt a kérdés. De ha mindenképpen tizedre pontosan szeretnéd megadni az értéket akkor nyilván elakad benne a pici buksid aztán kattogsz itt megállás nélkül.

2017. máj. 12. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Tévedsz, kiszámoltam: 53,6666667% a valószínűsége.
2017. máj. 12. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!