Milyenek a képeim? Látsz bennük fantáziát?
Fantáziát? Ne haragudj, de nem. A telefonnal lőtt szelfikhez képest jók, de egy fotóstól ez nagyon gyenge. A közepesen jó képminőség is kizárólag a gép érdeme. Azon kívül semmi. Ugyanazok az unalmas, gagyi, sablon pózok és beállítások, amiket minden amatőr, önjelölt fotós elővesz, amint a kezébe kerül egy használható masina.
Az összes képed tucat. Ezek a lehető legkevésbé kreatív képek, ennél bármi egyedibb lenne. A fények, a háttér, a díszlet... mind egy hatalmas SABLON.
Hobbiból persze azt lehet csinálni, amit akarsz, de ezért ne kérj pénzt, ezt bárki meg tudja csinálni.
Cuki babákkal meg nagymellű csajokkal még nem lesz sikered a szakmában, ahhoz ennél sokkal, de sokkal több kell.
De ha csak egy jófej falusi fotós akarsz lenni, aki párszáz forintért lő pár képet mindenkiről, aki betér hozzá, ahhoz ez teljesen elég. Ha ennél többet akarsz, akkor viszont kapard elő a sötét vermek mélyéről a szunnyadó kreativitásodat valahogy. Vagy kérj segítséget valakitől, akinek van fantáziája.
A világítás katasztrofális, a kompozíció is sok kívánnivalót hagy maga után (belógó tárgyak, értelmezhetetlen nézőpont, túl szűk kivágás, stb), még nagyon sokat kell gyakorolni.
---
"Shutterstock még biztos nem fogadna el"
Látnád, miket elfogadnak manapság SS-on, meglepődnél.
Pár éve még azt mondtam volna nagyon jók, mert akkor még én is hasonló szinten voltam mint te, most azonban mindben találok hibát, szinte rögtön sorolni tudnám hogyan lehetne jobb.
Amatőr fotóstól jó képek, bár saját fantázia nem sok van benne. Megkérdezhetem milyen felszerelést használtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!