Hogyan lehetne ilyen levitációs képet készíetni? Valakinek van benne tapasztalata?
Sziasztok!
Sima levitációs képet már én is készítettem, arra lennék kíváncsi, hogy a tárgyak lebegését ezesetben hogy oldják meg?
Köszönöm!
Ez photoshop
ha valóságban akarsz ilyen képet készíteni akkor sokkal nagyobb probléma hogy a néni lebegtetését hogyan oldod meg ilyen pózban? :)))))
Ez egy jól kivitelezett photoshop
- a tárgyakat egyesével vannak odatéve (annyit csinálhattak előtte talán, hogy az a fal előtt fényképezték, az üveg átlátszósága miatt, de ha nem akkor is megoldható)
- a nő egy széken ül, majd utólag van kimaszkolva
- a lógó szoknyájának az alsó harmadán részén látszik, hogy utólag van hozzáretusálva, de ha nem látszana, akkor is utólag lenne :)
- a háttér nem véletlenül ilyen homogén az ilyen jellegű képeknél, mivel így jóval egyszerűbb odatenni a modellt és a tárgyakat (mivel a modell, nem a kanapé tetején lévő széken ült, hanem egy sima stúdióban), de bármilyen háttérre megoldható, csak több munka
- a kardigánját úgy csinálták, hogy valaki a kép elkészülte előtt fellebbentette
- a mozgás érzékeltetését pl.: a briósnál, vagy konkrétan feldobták, vagy mozgási homály effektet tettek rá
- hogy minden szín és fény stimmeljen, tehát a modellen nem látszik hogy máshol készült a kép, az egyszerű ps színegyeztetési eljárások
Nagyjából ennyi, nem annyira egyszerű megcsinálni egy ilyen képet, mint ahogy most leírtam, mert ahhoz, hogy élethű/természetes hatást keltsen, sokat kell a rétegekkel és maszkokkal bíbelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!