Szerintetek melyik lenne a jó fényképezőgép? Linkelnétek? Kompakt lenne jó vagy nem? Kinek mi a tapasztalata? Csak sima fotózasra hasznalnam. ( nem mesterfotóra. Kezdő fotós lennék.15f
A mesterfotó alatt nem tudom mire gondolsz.(talán arra, hogy nem manuálisan fotóznál?)
Ennyi infóból nem nagyon tudunk mit mondani. Mégis mit fotóznál? Mennyi a kereted? Használtat vagy újat szeretnél? Fotóztál már valaha (telóval, más gépével)?
Az elsőnek igaza van. Egy 80 ezer alatti kompakt kb. egy szinten van egy mai telóval.
+1: Csak én nem értem miért szükséges ide a kor és a nem?
2# csaladi fotok, kirandulasok, elmenyeket fotozni.
Fotoztam mar teloval csak az a baj h sokat fotozok es igy rengeteg foto van a telomon es belassul. Ugye ezert kellene.
Keretem 50. Persze ennel lehet olcsobb boven.
Am a kort es a nemet en sem ertem csak nezrgettem ezzel kapcsolatban kerdeseket es ott lattam h kiirtak. Ujat szeretenek ha kompakt. Ha nem akkor hasznaltat.
Sd kartyaval tudom olcsobb lenne, de ugy vagyok vele ha veszek akkor mar egy ilyet kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!