Jó lesz ez a fényképezőgép?
Elvétve szoktam fotózgatni a mobilom kamerájával, de egyrészt a képek minősége (nyilván) elég gyenge, másrészt nagyon sokáig exponál. A minimális kompakt gépnél egy kicsivel jobb fényképezőt vennék, amivel az utcán elkapott pillanatokat, születésnapokat, autókiállításokat, stb. dokumentálhatom. Ez a Canon megfelelő választás? Ha ráérzek a fotózásra, persze egy komolyabb tükörreflexes lesz az igazi, de ha mégsem, nem akarok túl sok pénzt fektetni a dologba.
Ja, ez szerintem jó cucc. De azt azért tudd, hogy ezek a gépek nem kifejezetten azok az "előkapom és pillanatok alatt lövök egy képet vele"-féle fényképezők, főleg, ha még táskában vagy tokban is tartod. Idő kell ahhoz, amíg bekapcsol és fotózásra kész állapotba kerül (kivéve persze, ha eleve kézben tartod, bekapcsolva - csak úgy meg merül az aksi).
Viszont családi eseményekre, meg olyan dolgokra, amiket írtál, szerintem oké.
Közben találtam egy jobb alternatívát bridge kategóriában. Úgy nézem, nagyobb teret tud befogni a Canonnál és fix fényereje van (arról nem találtam infót, mennyi időbe telik üzemkész állapotba hozni, valamelyik értékelésben annyit írtak, "nagyon hamar").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!