Ez a webkamera milyen módon működik?
Na igen, a link végül maradt a vágólapon, nem illesztettem be...
Ezen az oldalon a kisebbik keretben megjelenő kamerára gondolok: [link]
2-es kamera alatt.
Nyilván valamilyen oknál fogva van kamera is és internetkapcsolat is. Mondjuk van a közelben egy erdész ház...
Meg honnan tudod hogy az erdő közepén van?
Napelem, akkumulátor, mobilnet?
Hogy mik nem vannak...
Ha pályáztak le rá kutatási pénzt akkor akár mobilnet is bejátszik. Akkor elég egy közelben futó villanypózna a további problémák megoldásához
napelem: nem minden esetben működik, de reális
akkumulátor: lemerül, pl. naponta tölteni kell, zavarja a madarat a nyugalmában
erdészház: szintén zavarja a madarat, nem hiszem hogy oda fészkelt volna
mobilnet: ha tényleg nem az erdő közepén van, akkor igen, talán van térerő, de akkor sem hiszem hogy az üzemeltetőnek megérné korlátlan mobilnetre előfizetni, ami 0-24-ben sugároz, még ha 4g is. Több száz nézőnél elfogy a sávszél szerintem.
Amúgy szemmel látható, hogy ez nem egy erdő kellős közepén van.
Ez egy nyárfa, valószínűleg a Dráva árterületén.
De az is lehet hogy csak én vagyok technikailag lemaradva :)
Az a 4g is full térerő mellett, adó antenna pár száz méterre sem adja a teljes sebességet, már próbáltam telefonon, LTE képes készülék.
A 2es kamerán látszik a szomszédos szántóföld meg nem tudom mi olyan hihetetlen abban, hogy mondjuk 1km-ről felvezetnek egy kábelt egy fára!?
A XXI. században ennél sokkal komolyabb dolgok is történnek... nem érten miért fagyott le a rendszered ezen?
Nem fagytam le csak eszembe jutott hogy home made is lehetne-e ilyet vagy technikai korlátai lennének-e, vagy inkább csak pénztárca korlát?
Nem sasokat akarnék bekamerázni, de pl. egy madáretetőt vagy ilyesmi témát be lehetne. Bár így hogy jön a jó idő sok értelme nem lenne kisvárosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!