Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ez a webkamera milyen módon...

Ez a webkamera milyen módon működik?

Figyelt kérdés
Honnan kap áramot, és hogy közvetít, így az erdő közepén? Mobilnet nem valószínű hogy van, mivel térerő sem biztos hogy van. Nem hiszem hogy egy rétisas minél közelebb a településhez fészkel, ez valami eldugottabb helyen kell hogy legyen.
2017. márc. 21. 06:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

"Ez a webkamera ..."

Melyik?

2017. márc. 21. 06:45
 2/14 A kérdező kommentje:

Na igen, a link végül maradt a vágólapon, nem illesztettem be...

Ezen az oldalon a kisebbik keretben megjelenő kamerára gondolok: [link]

2-es kamera alatt.

2017. márc. 21. 08:10
 3/14 anonim ***** válasza:

Nyilván valamilyen oknál fogva van kamera is és internetkapcsolat is. Mondjuk van a közelben egy erdész ház...

Meg honnan tudod hogy az erdő közepén van?

2017. márc. 21. 08:30
 4/14 anonim ***** válasza:

Napelem, akkumulátor, mobilnet?

Hogy mik nem vannak...

2017. márc. 21. 09:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha pályáztak le rá kutatási pénzt akkor akár mobilnet is bejátszik. Akkor elég egy közelben futó villanypózna a további problémák megoldásához

2017. márc. 21. 10:00
 6/14 A kérdező kommentje:

napelem: nem minden esetben működik, de reális

akkumulátor: lemerül, pl. naponta tölteni kell, zavarja a madarat a nyugalmában

erdészház: szintén zavarja a madarat, nem hiszem hogy oda fészkelt volna

mobilnet: ha tényleg nem az erdő közepén van, akkor igen, talán van térerő, de akkor sem hiszem hogy az üzemeltetőnek megérné korlátlan mobilnetre előfizetni, ami 0-24-ben sugároz, még ha 4g is. Több száz nézőnél elfogy a sávszél szerintem.

2017. márc. 21. 10:02
 7/14 anonim ***** válasza:

Amúgy szemmel látható, hogy ez nem egy erdő kellős közepén van.

Ez egy nyárfa, valószínűleg a Dráva árterületén.

2017. márc. 21. 10:03
 8/14 A kérdező kommentje:

De az is lehet hogy csak én vagyok technikailag lemaradva :)

Az a 4g is full térerő mellett, adó antenna pár száz méterre sem adja a teljes sebességet, már próbáltam telefonon, LTE képes készülék.

2017. márc. 21. 10:04
 9/14 anonim ***** válasza:

A 2es kamerán látszik a szomszédos szántóföld meg nem tudom mi olyan hihetetlen abban, hogy mondjuk 1km-ről felvezetnek egy kábelt egy fára!?

A XXI. században ennél sokkal komolyabb dolgok is történnek... nem érten miért fagyott le a rendszered ezen?

2017. márc. 21. 10:08
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem fagytam le csak eszembe jutott hogy home made is lehetne-e ilyet vagy technikai korlátai lennének-e, vagy inkább csak pénztárca korlát?

Nem sasokat akarnék bekamerázni, de pl. egy madáretetőt vagy ilyesmi témát be lehetne. Bár így hogy jön a jó idő sok értelme nem lenne kisvárosban.

2017. márc. 21. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!