Az SJCAM SJ4000-et meddig kell töltenem? Webkamera módban miért nem jó a mikrofonja?

Figyelt kérdés

Amikor PC kameraként van használva, miért nem működik a mikrofonja? Nem tudok skype-olni vele mert nem ismeri fel a program a mikrofont mint lehetőséget, csak a képet mutatja.

Illetve amikor töltöm, akkor honnan tudom hogy teljesen feltöltött? A piros LED kialvása jelezné? Nekem úgy valahogy túl korainak tűnik. Az problémát jelent, ha tovább töltöm (sokkal) mint kéne? Pl egy éjszakán át.

2016. dec. 8. 19:08
 1/10 Dawe96 válasza:

Nekem is SJ4000 van, de nekem sem megy a mikrofon rajta, a laptop beépített mikrofonját használja. Nem tudom miért. Ha teljesen feltöltött akkor pedig kialszik a piros LED, így van. Nem túl korai az, hiszen az akksija nem túl nagy, csak 900 mAh.

Elvileg nem túl nagy probléma, ha egy éjszakán át töltöd, de jobb lenne ha nem maradna fent sokáig a töltőn. Sokkal gyorsabban veszít az élettartamából az akksi, ha állandóan tökre lemeríted és teljesen feltöltöd.

2016. dec. 8. 19:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Tökre lemeríteni nem tervezem sose (legfeljebb Spartan Race-en :D), viszont azért gondoltam amúgy korainak azt hogy végzett a feltöltéssel, mert utána meg ha használtam, akkor hamar lement az első csík a töltöttségi jelzőnél.

De akkor ha LED jelzi, akkor úgy csinálom. :)

2016. dec. 8. 19:59
 3/10 Dawe96 válasza:
Igazából ez szerintem a betegsége lehet, de lehet csak nekünk van így. Nekem töltés után ugyanez van, használom kb. 5-10 percet és a fele töltöttség lemegy, viszont azon a maradék 2-n elég sokat kibir. :D
2016. dec. 8. 20:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Áh, ezt viszont még nem tapasztaltam meg mert egy napos a kamera.. :D

Köszi!

2016. dec. 8. 20:28
 5/10 anonim ***** válasza:
A hang kezelő egyköznél általában ki lehet választani a megjelenő lehetséges és elérhető források közül, hogy mit használjon biviteli eszközként. Aztán lehet, hogy meg sem jelenik a listában a kamera mikrofonja, de ezt ki kell próbálni. Valahol a vezérlőpultban a hang eszközt kell kiválasztani és ott a felvétel forrást lehet kiválasztani (ez windows-8, de mindegyikben elérhető ez az opció).
2016. dec. 9. 12:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Eddig csak skype-on próbáltam, ott ugye nem jelent meg a listában, de mindjárt megnézem windowson.
2016. dec. 9. 19:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem érzékeli vezérlőpultban sem :/
2016. dec. 9. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet, valami drájvert kellene telepíteni hozzá, hogy felismerje? Amilyen oprációs remdszert használsz, az általában el szokott ismrni minden eszközt?

Esetleg a keresőbe írd be röviden az oprendszer nevét és a kamera nevét, mellé hang vagy sound szóval. Erre jöhetnek a témába vágó találatok. Esetleg lehet közte letölthető driver forrása is, már ha kell hozzá.

2016. dec. 11. 01:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Windows 10-et használok, fel szokott ismerni mindent, de a kamerához ha kellene külön szoftver, akkor írták volna hozzá, de amikor bedugom úgyis felismeri alapból, hisz képet azt ad, csak hangot nem.
2016. dec. 11. 09:30
 10/10 anonim ***** válasza:

akkor próbáld meg a keresővel. "windows10 sj4000"...

Aztán böngéssz a találatok között, hátha találsz valamit. Esetleg még a hang szót beírhatod a végére magyarul v. angolul.

2016. dec. 11. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!