Canon eos 1300d, velemeny?

Figyelt kérdés
Hetvegen szeretnek magamnak venni mert mostansag a hobbim a fotozas lett (16/L) maga a gép 119k azthiszem és mellé es 74k-s objektivet neztunk apuval (nemtudom mi a neve pontosan de nagyom jo minosegu kepet csinal,mar csak az ára miatt is ) A kerdesem hogy nektek mi a tapasztalatotol ezzel a geppel? Es milyen "fullos" funkciok vannak rajta? Memoriakartyat mennyiert tudok venni mellé a Media marktban?
2017. márc. 11. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Azért mielött megveszed tudd, hogy ezt a gépet már tanulni kell... kell hozzá némi tudás, mert ha nincs és nem is tanulod meg, egy egyszerű mobiltelefonos kép is jobb lesz.

Milyen lesz az objektiv amit megveszel? Mert az kevés, hogy 74 ezres...

Azt is tudd, hogy több obi is kellhet, az attól függ, hogy mit szeretnél fotózni...

2017. márc. 11. 22:49
 2/8 A kérdező kommentje:
tájat szeretnek fotozni eteleket esetleg a baratnoimmel egymast fotozni:D
2017. márc. 11. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Tulajdonkép megveszed a kit obis vázat plusz egy teleobit. Vagyis a 74ezres obi nem azért kerül annyiba mert olyan extra jó, hanem annyiba kerül egy alap telezoommos obi: pl:Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM
2017. márc. 12. 01:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Egész jó tanulógép egy kezdőnek.

A mediaban 18-55 dclll obival is árulják. Azzal ne!

2017. márc. 12. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Én memória kártyát szlovák oldalakról szoktam rendelni Kingstont.

Semmi gond nincs vele és sokkal olcsóbb.

2017. márc. 12. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát, érdekes, ha egyszer "nagyom jo minosegu kepet csinal", akkor biztosan nem a rövid (IS nélküli) és tele (mindegy, hogy IS-es, de a 75-el kezdődő) kitobjektívekről van szó...
2017. márc. 12. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Te is elkövetted azt a hibát hogy leírtad hogy a gépen múlik a minőség. De azt először tanuld meg, hogy ez kB 25%-ban igaz. Ha a fotós nem csinál jó képeket az nem a gép hibája (sok esetben). Mint ahogy a többiek említették, az kevés infó hogy 74 ezres objektív. Nekem konkrétan 15 ezres kB 40 éves objektíven van ami szerintem simán előzi 150 ezres kategóriáig a Canon objektívjeinek a minőségét. Viszont ez manuális, ehhez már tapasztalat kell hogy használd. És igen jó gép, nekem 1200D van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az 1300D csak jobb. De egy hónap után már érezni fogod az állvány hiányát bármikor is, aztán jó ha van filter is hogy ne sérüljön a lencse, aztán már ND filter is kellhet ha jobban belemész, stb. Ha meg nagyon meg akarod tanulni és egyetemi szinten akkor Budapesti Metropolitan Egyetem. Most itt mindenre nem akarok kitérni de írj ha akarsz tudni többet erről.
2017. márc. 14. 06:59
 8/8 anonim válasza:
nekem lenne egy tök új szinte, eladó bolti ár alatt, nem érdekel?
2017. ápr. 2. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!