Szeretnek egy Canon EOS 1200D-t venni a Media Marktban. Velemeny?
az lenne a kerdesem hogy ha en ezt megrendelem akkor kapok hozza memoriakartyat illetve objektivet is? vagy valaki segitsen ez hogy mukodik milyen kellekeket kapok hozza?
Memória kártya nem lesz hozzá. De azt bagóért tudsz venni interneten szlovák boltokból. Én már 2x is onnan vettem és semmi probléma nincs velük. Jól meg kell fontolni hogy mekkorát veszel!
Csak még egy jó tanács:
Én áruházi átvételre rendelném meg, és érte mennék. Láthatóan bontott csomagolásban adják el akkor helyből visszaadnám.
És azért mert a MédiaMarkt értékesíti a 60 napos visszavásárlási garanciával vissza vitt termékeket is és az üzletben lévő bemutató darabokat is. A bemutató darabokat pl. rendszeresen leejtik a kedves vásárlók.
Szumma szummárom csak bontatlan csomagolást hozz el! Vagy ha postán kapod és látszik hogy ki volt bontva akkor vissza kell küldeni és money back.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!