Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Megéri még Nikon D90-et venni?

Megéri még Nikon D90-et venni?

Figyelt kérdés
Az első tükörreflexes gépemet szerném megvenni, és az lenne a kérdésem hogy nem e túl régik ezek a vázak vagy ha esetleg tudtok ajànlani màs tipusokat azt is szívesen meghalgatom. Max olyan 200k-t szeretnék ràszànni objektível eggyütt.

2017. márc. 5. 10:18
 1/4 Zlevii ***** válasza:
NEM! A D90 egy középkategóriás gép VOLT, jelenleg, inkább vennék egy d3300-3400-at, esetleg egy d5300-at. Ezek mind kijönnek 200k-ból. ( A D5300 csak 18-55-el.)
2017. márc. 5. 12:09
 2/4 A kérdező kommentje:
A d90 hasznàltan gondoltam természetesen
2017. márc. 5. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:

D90, jó alapobjektívvel ennél kevesebből is kijön.

Ha technokrata vagy, jobban érdekel, hogy hány megapixel meg mekkora ISO, akkor ne vedd meg.

Ha tanulni fejlődni akarsz akkor simán jó gép.

Nem a géptől függ, hogy jó e egy fotó...

2017. márc. 6. 12:23
 4/4 anonim válasza:
Szervusz, lehet hogy késika válasz, de én egy d70 et használtam mostanáig, aztán vettem egy d90 et. Prosumer, tehát a gombok elrendezése és a funkciók nagyjából megegyeznek egy lebutított full frame szintnek. Mostmár 100-200 euróból tudsz venni használtat 30-40 000 expozícióval, ami az élettartam fele sem. Nagyon jól meg lehet vele tanulni fényképezni, és jó képeket is tudsz vele csinálni. Attól függ persze mik a céljaid vele? Videózásra nem angyon alkalmas a mai követelményeknek, viszont jó obival bármit lekapsz vele. ;)
2020. máj. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!