Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen kábelt vegyek kültéri...

Carcass9 kérdése:

Milyen kábelt vegyek kültéri AHD (1080P) kamerám és AHD-DVR rögzítő egységem közé?

Figyelt kérdés
Egy biztos, hogy 30 méter kell és UTP vezeték kizárva! Olvasok róla, hogy mindenképpen AV kábel kell az a fekete, de olvastam róla olyat is, hogy 75 ohm-os fehér koax kábel! Szerintetek melyik az ideális?

2017. febr. 21. 13:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaid. Viszont egy BNC aljzatot bármikor tudok rá forrasztani, avagy a levágott csatit vissza kötni. Ráhagyással (kb.2 cm) vágtam le, szóval bármikor vissza tudom forrasztani + szigetelőzni azt is. A dolog érdekessége, hogy ma éjjel átváltott éjszakaiba ami fekete fehér ugye, és úgy hol elment 3-4 másodperc után hol visszajött a kép.. Infra ledek is szépen működtek, minden klappolt. De látszik, hogy annyira gyenge a jel, hogy nacsak. Most, hogy kikacsolta a ledek, színesben megy megint, így állandó a kép amit fentebb linkeltem is, így nem megy el legalább. Persze ez az egész most úgy van, hogy nincs rögzítőre kötve, csak simán natúr a tv-re! Így pedig 960H ugye!
2017. febr. 25. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!