Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a éleményetek az utolsó 15...

Mi a éleményetek az utolsó 15 képemről?

Figyelt kérdés
[link]

2017. febr. 7. 14:53
 1/9 A kérdező kommentje:
*véleményetek
2017. febr. 7. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Naplementések egész jók. Ha több téma (több élet) lenne rajtuk még jobbak lennének.

Pont ma olvastam egy mini cikket az indexen miszerint a naplementés képek giccsek. Ez nagyon nem így van!

2017. febr. 7. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:

de ze pl. így jó ahogy van

[link]

2017. febr. 7. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Én nem nagyon tudok nyilatkozni, mert ilyen kicsiben szinte alig látom a képeket. Nagyítóm nincs itthon, meg amúgy sem tudok komolyan venni egy Photographyt ilyen féltenyérnyi kis képekkel, amiknek egy része ráadásul a nevetségesen kis méret ellenére is baromi szar minőségű - az az érzésem van, hogy nagyobb méretben még jobban kijönnének a hibák.
2017. febr. 7. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Olyan képet a hajóról én is csinálok az iphonnal.
2017. febr. 7. 15:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Az tetszik, amelyiken a Fiat 500, meg az, amelyiken egy ember a sín mellett áll. A többi egy kicsit semmilyen.
2017. febr. 7. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Én láttam mindegyik kérdésedet itt gyakorin. És azt mondom fejlődsz! Pl.: a hosszú zárudős képed. Nem azt mondom, hogy szép kép (nem gonoszkodásból), de legalább már ismerkedsz a manuális funkciókkal. Pár tipp az esti hosszú záridős képekhez: tág rekesz (nem lesz a lámpa körül "fénykép")+ kékórába menj!

A peron c. képed nekem nem nagyon jön át, kezdőknek nem ajánlott nappal szemben fotózni (kis foltok), a többi átlagos. A naplementés képek már jobbak.

Illetve, ha vízjelet használsz ne legyen ferde! Mondjuk nekem a betűtípusa se nagyon tetszik, de ez már személyes vélemény.

2017. febr. 7. 19:54
 8/9 KardosRaul válasza:

Köszönöm a válaszokat.

Kékórában indultam, csak "kicsit" elkéstem a fotózással...

Majd legközelebb. 😊

2017. febr. 7. 21:06
 9/9 anonim válasza:
Nem vagyok profi de szerintem nagyon jóóók! Ha valaki ilyet tud akkor annak jó lehet 😀😁😃😄
2017. febr. 10. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!