Mi a éleményetek az utolsó 15 képemről?
Naplementések egész jók. Ha több téma (több élet) lenne rajtuk még jobbak lennének.
Pont ma olvastam egy mini cikket az indexen miszerint a naplementés képek giccsek. Ez nagyon nem így van!
Én láttam mindegyik kérdésedet itt gyakorin. És azt mondom fejlődsz! Pl.: a hosszú zárudős képed. Nem azt mondom, hogy szép kép (nem gonoszkodásból), de legalább már ismerkedsz a manuális funkciókkal. Pár tipp az esti hosszú záridős képekhez: tág rekesz (nem lesz a lámpa körül "fénykép")+ kékórába menj!
A peron c. képed nekem nem nagyon jön át, kezdőknek nem ajánlott nappal szemben fotózni (kis foltok), a többi átlagos. A naplementés képek már jobbak.
Illetve, ha vízjelet használsz ne legyen ferde! Mondjuk nekem a betűtípusa se nagyon tetszik, de ez már személyes vélemény.
Köszönöm a válaszokat.
Kékórában indultam, csak "kicsit" elkéstem a fotózással...
Majd legközelebb. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!